Prima pagină » Marina Almășan pleacă în Canada

Marina Almășan pleacă în Canada

by Mirela Dinica
0 comment

Marina Almășan plănuiește o călătorie dincolo de ocean. Fiica ei se află la Montreal, unde își susține masteratul, la prestigioasa universitate Concordia. Pentru a fi sigură că fiica ei va fi bine pazită, Marina și-a făcut în această vară, de la distanță, o mulțime de prieteni în Canada, așa că junioara este pe mâini bune…

„Marina mică” a fost găzduită, pentru început, de un om de afaceri român din diaspora canadiană, originar din Maramureș, care, în decursul anilor, i-a primit în casa lui pe mai toți artiștii români aflați în turneu, în Canada. De altfel, cel care i l-a recomandat Marinei este chiar Gheorghe Turda, bun prieten al realizatoarei tv și consătean al celebrului canadian originar din România.

Până la vizita pe care Marina i-o va face fiicei sale în Canada, realizatoarea TVR se află pe ultima sută de metri cu noua ei carte, „Bombănelile Marinei”, pe care o va lansa în luna octombrie. Între timp, Marina a devenit o împătimită a literaturii… medicale. Și aceasta pentru că, tot din octombrie, Marina începe un altfel de proiect de televiziune la TVR 1 – un show interactiv, pe teme de sănătate.

Citeste si

Leave a Comment