Prima pagină » Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă – Christophe André

Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă – Christophe André

by Mirela Dinica
0 comment

Meditația înseamnă prezență, înseamnă să fim prezenți la tot ce se întâmplă, la ce facem chiar în acest moment, dar și la tot ce survine în viața noastră.

Scopul meditației nu este să ne decupleze de la realitate, ci să ne ajute să reînnodăm o legătură și mai strânsă cu realitatea, o legătură marcată de luciditate, echilibru și bunăvoință. Meditația ne hrănește viața interioară și astfel ne ajută să înfruntăm mai bine violența din această lume, să-i admirăm și să-i savurăm mai bine frumusețea, să găsim o mai bună consolare pentru suferințe.

Cartea „Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă” apartuta la Editura Trei, in colectia PSIHOLOGIE PRACTICĂ vă oferă o varietate de căi formative, de convingeri și de sfaturi ale unor maeștri ai meditației, ale unor persoane din sistemul de sănătate ori ale unor specialiști deschiși la contemplare, filozofie și religie… Veți descoperi bogăția și profunzimea practicilor de meditație. Și, sperăm noi, veți prinde gustul meditației. Există mii de feluri de a medita. Vă revine libertatea de a vă găsi propria cale, cea care să vă ajute să trăiți mai bine.

Christophe André este psihoterapeut și psihiatru la spitalul Sainte-Anne din Paris. La Editura Trei, a mai fost tradus cu Imperfecți, liber și fericiți, 3 Minute de meditație, Despre arta fericirii, Confesiuni PSY și Seninătatea.

Citeste si

Leave a Comment