Home VEDETEEVENIMENT Meniu ardelenesc pentru Roxette

Meniu ardelenesc pentru Roxette

by Mirela Dinica
0 comment

Cu doar cateva zile inainte de concertul pe care Roxette il va sustine in „inima Transilvaniei”, echipa de productie pregateste ultimele detalii pentru ca trupa sa se simta ca acasa. Obisnuita deja cu ospitalitatea romaneasca, Roxette declara ca abia asteapta sa revina in Romania, sa descopere Clujul si bucataria ardeleneasca. Concertul va avea loc pe 19 iulie la Cluj Arena, in deschiderea show-ului urmand a concerta Les Elephants Bizzares si Grimus.

Roxette va ajunge peste cateva zile in Romania, de data aceasta la Cluj-Napoca. Marie si Per sunt extrem de entuziasmati in ceea ce priveste noua lor vizita, declarandu-se incantati sa cunoasca publicul din Ardeal. De altfel, Clujul pare sa-i fi impresionat deja pe cei doi membrii ai trupei care au declarat ca si-ar dori sa poata explora orasul, daca programul le va permite acest lucru. In mod cert insa vor incerca bucataria locala, rugandu-i pe organizatori sa le pregateasca o serie de sugestii culinare cu specific ardelenesc. Pe langa acestea, trupa a mai solicitat bere si vin rosu autohton, multe salate si diferite tipuri de lapte si iaurt. Din culise insa nu va trebui sa lipseasca nici ghimbirul feliat, fructele proaspete sau branzeturile. Dincolo de meniul extrem de sanatos, trupa isi doreste ca intreaga zona de backstage, si in special cabinele celor doi solisti sa fie decorate cu flori de sezon si multe lumanari parfumate. Si pentru ca tot mai multi artisti au dezvoltat de-a lungul anilor un spirit eco, nici Roxette nu face exceptie, astfel ca in zona de culise vor fi amplasate mai multe recipiente pentru colectare selectiva, fiind utilizate cu precadere produse reciclabile..

Concertul Roxette se va desfasura pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate in continure din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara. Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment, oferta fiind valabila exclusiv pentru categoria Gazon, in limita locurilor disponibile.

Citeste si

Leave a Comment