Home ACTUALITATE Meryem Uzerli: “Biata Hurrem nu are timp sa se odihneasca nici noaptea!”

Meryem Uzerli: “Biata Hurrem nu are timp sa se odihneasca nici noaptea!”

by Mirela Dinica
0 comment

Cel de-al doilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”a debutat ieri , de la ora 20.00, la Kanal D, cu noi situatii dramatice. Aliantele vechi incep sa slabeasca si se contureaza altele noi, familiile si prieteniile se dezbina, sultanul isi continua expansiunea teritoriala. 

Hurrem (Meryem Uzerli) isi simte pozitia de favorita in primejdie si face eforturi sa nu isi piarda mintile. Totodata, ea isi infrunte dusmanii vechi,  Mahidevran (Nur Aysan) si Ibrahim Pasa (Okan Yalabik), dar si pe cei noi, Isabella Fortuna (Melike Yalova).

In primul episod al sezonului 2,  Hurrem il urmareste pe Suleyman si il vede intrand in conacul de vanatoare alaturi de printesa Isabella Fortuna . Pe drumul de intoarcere la palat, devastata de durere, se intalneste cu sultana Mahidevran care profita de situatie si adreseaza vorbe usturatoare.

“ Biata Hurrem nu are timp sa se odihneasca nici noaptea. Daca ziua e cu atentia indreptata asupra rivalilor, noaptea e bantuita de cosmaruri. E socata in momentul in care realizeaza ca sultanul e captivat de printesa Castiliei, Isabella, si isi ascunde cu greu tulburarea fata de acesta. Palida, incercanata, Hurrem pare ca  ajuns la capatul puterilor. Cateodata sufar <alaturi> de ea, la filmari.  Hurrem a fost o femeie foarte chinuita, chiar daca  a ramas in istorie o figura celebra. Din fericire, a avut mereu o putere exceptionala de a se remonta, de a-i recuceri pe ceilalti si de a-si impune vointa ”, spune Meryem Uzerli despre personajul pe care il interpreteaza.

Citeste si

Leave a Comment