Prima pagină » Mesajul emotionant al Andreei Marin din Dubai

Mesajul emotionant al Andreei Marin din Dubai

by Mirela Dinica
0 comment

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au pus pe jar presa din Romania, dar si fani, dupa ce si-au anuntat divortul, joi seara, pe Facebook. Acestia au postat acelasi mesaj simultan, in timp ce se aflau in drum spre Dubai, ultima lor destinatie de vacanta comuna.

Iata ca dupa numai cateva  zile de tăcere, vedeta a postat tot in mediul virtual  un mesaj de mulțumire pentru prietenii  care-i sunt alături în aceste clipe și pe care i-a asigurat că decizia divorțului „are la bază cumpătarea, maturitatea, discernământul, împăcarea, înțelegerea și dragostea pentru copii, care merita tot efortul părintilor pentru a fi protejați.”


„Dragi prieteni,

Am rupt orice legatura cu lumea virtuala si cu sursele de informare pentru cateva zile, pentru ca mintea mea avea nevoie de liniste, sufletul meu de regasire, copila mea de mine, toata, numai a ei. Sper sa-mi intelegeti nevoia de echilibru si in acelasi timp va multumesc pentru ca ati venit in numar neasteptat, coplesitor de mare alaturi de mine cu vorbe bune, cu respect si intelegerea faptului ca suntem, inainte de orice, oameni. Cu sentimente, cu limite, cu bucurii si tristeti, ca oricare dintre voi, dealtfel. Sa descopar atata bun simt adunat in randurile voastre pe aceasta pagina in ultimele zile a fost pentru mine un adevarat balsam pentru suflet, nu vreau sa fiu poate prea sentimentala, dar asta simt sa fac: sa va multumesc! O vorba buna poate valora enorm la momentul potrivit. Si vreau sa va spun ca inteleg ca e greu sa accepti o astfel de veste cand e vorba de un cuplu de care chiar iti pasa, de ani buni, mai presus de vorbele ce vin si fug zi de zi, dar imi doresc sa aveti incredere ca acest moment din viata are la baza cumpatarea, maturitatea, discernamantul, impacarea, intelegerea, pretuirea pentru tot ce am construit bun in ultimii 7 ani si dragostea pentru copii, care merita tot efortul parintilor pentru a fi protejati. Va multumesc voua, celor ce au inteles nevoia noastra de discretie si de a avea o relatie eleganta, calda si in continuare si va reamintesc faptul ca nu voi acorda interviuri pe acest subiect, dar abia astept sa ma intorc cu forte proaspete si sa ma apuc de treaba, de proiectele noi care ma asteapta acasa sau, din cand in cand, peste hotare, si care va sunt dedicate. Cineva m-a intrebat unde inseamna „acasa” pentru mine. Raspunsul e acelasi ca intotdeauna: acolo unde mi-e rostul, in Romania, si unde am de gand sa raman pana cand voi apune. Pe curand, cu drag si cu respect, Andreea”.

Andreea Marin (38 ani) și Ștefan Bănică Jr. (44 ani) au anunțat în urmă cu câteva zile că divorțează. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 și au împreună o fetiță, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

Citeste si

Leave a Comment