Home VEDETEEVENIMENT Mihaela Borcea și-a serbat ziua de naștere la Târgul “Beauty Estetix”

Mihaela Borcea și-a serbat ziua de naștere la Târgul “Beauty Estetix”

by Mirela Dinica
0 comment

Continuand campania de promovare a frumusetii sanatoase pe care a demarat-o odata cu deschiderea “Michelle Anti-Ageing and Dental Clinic” la Bucuresti, Mihaela Borcea (42 ani) a fost prezenta la Targul “Beauty Estetix” pentru a discuta cu cei prezenti despre beneficiile pe termen lung ale unui stil de viata sanatos.

Astfel, timp de mai bine de patru ore, Mihaela Borcea a discutat pe indelete cu doamnele si domnisoarele care au vizitat standul “Michelle Anti-Ageing and Dental Clinic” din cadrul targului despre cum poti slabi fara efort sau restrictii alimentare utilizand Dieta Tisanoreica, dieta starurilor hollywoodiene, a dat autografe pe cartea lansata anul trecut “Secretele unui corp perfect. Dieta Tisanoreica si inima sa verde, Decottopia” si a demonstrate cum un amanunt aparent banal poate schimba intreaga fizionomie a fetei si anume make-up-ul semipermanent al sprancenelor cu fardul natural Christian. Nu a fost lasat deoparte nici produsul vedeta al acestui sezon extractul Decottopia ajutorul caruia iti poti mari bustul fara bisturiu.

“M-am bucurat foarte tare ca am avut ocazia sa discut cu atat de multe doamane si domnisoare despre felul in care putem sa fim frumoase si sanatoase cu ajutorul produselor naturale, non invazive. Interesul acestora pentru Dieta Tisanoreica pe care o aduc in exclusivitate in Romania mi-a confirmat o data in plus ca am procedat bine cand am ales sa completez gama serviciilor clasice precum coaforul sau tratamentele faciale cu terapii si produse naturale din gama Tisanoreica si Decottopia,” a spus Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea nu a venit singura la Beauty Estetix, ci a avut ajutoare de nadejdie pe doi dintre cei trei copii ai sai: Melissa si Angelo. Micutii si-au adus si ei aportul impartind flyere cu Michelle, au facut demonstratii cu cremele naturale La Cremerie si au fost primii care au remarcat efectul instantaneu al tratamentului facial cu oxygen hyperbaric pe tenul femeilor dar si al barbatilor care l-au testat.

Pentru ca astazi este si ziua ei de nastere, prietenii au tot incercat sa o tenteze sa se sarbatoreasca si in acest an in stil mare. Mihaela Borcea a hotarat insa ca anul acesta sa nu petreaca alaturi de zeci de invitati, ci doar impreuna cu familia sa marturisind ca din punctul sau de vedere evenimentul cel mai emotionant al acestei saptamani ziua de nastere a mamei sale, dar totodata si aniversararea a 50 de ani de casnicie a parintilor sai.  

Citeste si

Leave a Comment