Prima pagină » Mihaela Borcea și Alina Borcea sunt prietene la catarama

Mihaela Borcea și Alina Borcea sunt prietene la catarama

by Mirela Dinica
1 comment

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a inaugurat parcul acvatic Magic Place Dambovita, fostul strand Dambovita din zona Crangasi, extins si reamenajat la standarde internationale, in prezenta copiilor ei, Patrick si Melissa, a Mass Media, dar si a persoanelor publice, printre care DJ Wanda, Doina Melinte, Georgeta Andronache, Viorica Susanu, Raluca si Denisa Tanase (Bambi).

La eveniment a fost prezenta si Alina Borcea, actuala sotie a afaceristului care acum este la puscarie, iar cele doua femei si-au dat mana aratand ca intre ele nu exista niciun fel de animozitati. Alina si Mihaela  si-au vorbit si s-au comportat ca doua bune prietene.

DJ Wanda a fost MC-ul evenimentului, mixand la pupitru si animand atmosfera pentru cele cateva sute de vizitatori. Nonconformista DJita a fost, de altfel, si arbitrul echipei de polo Dinamo (juniori), acestia jucand o partida demonstrativa intr-unul din bazinele olimpice ale parcului.

DJ Wanda a testat, in premiera, si singurul bazin cu generator de valuri din Bucuresti care generaza valuri similare celor din mare. Multumita acestuia, cei care nu reusesc sa ajunga vara aceasta pe litoral, se pot bucura de atmosfera de pe plaja Marii Negre chiar in mijlocul Bucurestiului.

Magic Place Dambovita, fostul strand Dambovita-Crangasi, proaspat amenajat, este cel mai mare parc acvatic din oras, intins pe sapte hectare. Include sase bazine de inot, pentru adulti si copii, tobogane cu apa de diverse lungimi, o plaja cu nisip si umbrele exotice, sezlonguri, terenuri de fotbal, tenis, baschet, zona barbeque cu gratare si un cuptor de pizza pe vatra in cuptor ars de lemne, beach-bar, terasa-restaurant, scena pentru spectacole si un inedit bazin cu generator de valuri.

Parcul are o capacitare de peste 5000 de persoane si doua parcari cu pana la 1000 de locuri. Magic Place Dambovita este situat pe Soseaua Virtutii, in apropierea statiilor de metrou Semanatoarea si Crangasi. Copiii cu varsta de pana in 7 ani au intrarea gratuita, costul biletelor pentru elevi si studenti este de 30 de lei permanent (de luni pana duminica, accesul facandu-se pe baza carnetului de note sau a legitimatiei), iar costul biletelor pentru adulti in cursul saptamanii (luni-vineri) este de 30 de lei, iar in weekend, 50 de lei.

Citeste si

1 comment

dana 27 iulie 2014 - 5:06 PM

Dacă ar exista si parcarea de care scrieti…înăuntru nu intra decât relațiile celor de la paza…la ora 9.30 in weekend este o adevărată aventură sa parchezi ..mai tarziu nici nu vreau sa mă gândesc. Restaurantul minunat nu are decât două feluri de ciorba si doua felul doi…se poate manca la alta terasă pizza ( care nu e minunată) mici, frigărui, cartofi prajiti si hot-dog si stai la coadă minim 30 de minute. Si ar mai fi multe de scris băile lasă de dorit, saltele pe șezlong probabil înseamnă lux, etc …păcat chiar va admir si am crezut ca se poate sa fie din greșeală ” ca afara” sau daca nu e terminat în totalitate nu trebuia deschis.

Reply

Leave a Comment