Prima pagină » Mihaela Borcea și Galyna Pinzari sunt BFF

Mihaela Borcea și Galyna Pinzari sunt BFF

by Mirela Dinica
0 comment

Nevoită să-și continue viața după divorțul de Cristi Borcea, Mihaela a acordat în ultima perioadă o atenție sporită salonului de înfrumusețare pe care îl deține în București. Atunci când nu este alături de clientele preferate, fosta soție își petrece timpul cu Mihai Angelo și Antonia Melissa, gemenii fostului cuplu, care tocmai au împlinit 9 ani.

Zilele trecute, Mihaela Borcea și cei doi copii ai ei au participat, alături de alte nume importante din showbiz-ul românesc, la un nou eveniment caritabil “Suflet lângă suflet”. De la acțiunea care a avut loc în București Mall nu a putut lipsi nici designerul Galyna Pinzari, prietenă de suflet cu fosta soție a lui Cristi Borcea. Cele două s-au întreținut pe toată durata evenimentului și au fost numai un zâmbet, semn că designerul a reușit s-o determine pe Mihaela să uite de trauma trăită în urma procesului de divorț, astfel că pot fi considerate cu ușurință BFF (best friends forever).

“Suflet lângă suflet”, la a șaptea ediție
Alături de București Mall și Consiliul Local al Sectorului 3, echipa “Suflet lângă suflet” a organizat joia trecută cea de-a șaptea ediție a acțiunii caritabile, eveniment prezentat de Adina Buzatu și Marius Stoica, DJ Radio România. Artiști celebri precum Andrei Leonte, trupa Hi-Q și Nicola au cântat spre bucuria copiilor din centrul de plasament, dar și a cumpărătorilor. Printre invitați s-au mai numărat Doina Ignat, Monica Roșu, Silvia Stroescu, Carmen Ciobotariu și Florentina Opris.

Citeste si

Leave a Comment