Home VEDETEINEDIT Mihaela Rădulescu, sexy doamna-melc

Mihaela Rădulescu, sexy doamna-melc

by Mirela Dinica
0 comment

În 2008, Mihaela Rădulescu dubla în tonalități guturale vocea pisicii Mittens în animația Bolt, făcând-o memorabilă pe această felina-raisonneur a filmului. Mittens îl aducea cu picioarele pe pământ pe visătorul Bolt, protagonistul animației, un cățel care se credea super-erou. Din 2 august 2013, Mihaela Răduleascu revine pe marele ecran, de data aceasta în varianta dublată a animației cu melci Turbo. Ea va da glas personajului Flama, singura doamnă melc dintr-un grup de melci pasionați de curse și plini de testosteron.

Flama nu are probleme în a-și exprima personalitatea, conform fișei personajului. Vicleană și obraznică, Flama își ascunde latura sensibilă sub o cochilie. Iar asta e valabil și la propriu și la figurat…

Turbo este povestea „mișcătoare” despre depășirea condiției. Protagonist este un melc de grădină prin nimic ieșit din comun, care visează să devină cel mai rapid din lume! În urma unui accident (în care e cât pe ce să-și piardă viața) e înzestrat cu darul vitezei. Turbo își dă seama că acum îi stă în putere să-și transforme visul în realitate: participă la una dintre cele mai celebre curse de mașini, Indianapolis 500.

Dacă Bolt era dublat în românește corect și atât de către Virgil Ianțu, iar Dani Otil dădea o voce nazală, pițigăiată hamserului Rhino, la Turbo colegii de dublaj ai Mihaelei Rădulescu sunt Aurelian TemișanPuya,Cosmin SeleșiȘerban Pavlu.

Animația DreamWorks Turbo va rula în cinematografele de la noi și cu vocile originale: Ryan Reynolds este Turbo, iar distribuția e completată de Paul GiamattiSnoop Dogg și Richard Jenkins.

Citeste si

Leave a Comment