Home VEDETEMONDEN Mihai Morar e cu 12 kilograme mai slab

Mihai Morar e cu 12 kilograme mai slab

by Raport Monden
0 comment

Față de acum cinci ani,

Mihai Morar e cu 12 kilograme mai slab

Antena 2 a aniversat recent, într-un show spectaculos, primii cinci ani de viață. Vedetele Antena2 au pregătit momente speciale pentru telespectatori, au suflat în lumânările unui tort uriaș, au dansat, au cântat și s-au distrat pe cinste.
Totuși, în cinci ani se pare că au avut loc multe schimbări în rândul vedetelor Antenei 2. Dacă Mihai Morar, realizatorul emisiunii Răi da’ Buni avea trăsături mai „rotunde” în anul 2007, se pare că în prezent el e cu 12 kilograme mai slab. “Da, am slăbit 12 kilograme. S-au intamplat multe în acești cinci ani, am început marele proiect de la Antena2, Răi da Buni, am continuat cu Radio Zu, cu X Factor… Să nu uităm că între timp am devenit și tată. Se pare că toate aceste proiecte – pe care mi le-am dorit foarte mult, de altfel – m-au solicitat. Rezultatul e vizibil. Sunt mai slab cu 12 kilograme. Dar și foarte fericit.”

[nggallery id=5]

Cristi Brancu, în schimb, are ceva mai multe fire de păr alb decât avea la lansarea postului, dar nu-l deranjează, iar Oreste e singurul care arată cam la fel.

[nggallery id=6]

Citeste si

Leave a Comment