Prima pagină » Mihăiță Neșu s-a văzut învins și s-a lăsat oficial de fotbal

Mihăiță Neșu s-a văzut învins și s-a lăsat oficial de fotbal

by Mirela Dinica
0 comment

Lui Mihăiță Neșu i-a expirat în cursul zilei de duminică contractul de fotbalist profesionist cuUtrecht. Fundașul a evoluat la două echipe în carieră, la Steaua și la Utrecht, iar acum se concentrează pe recuperare, după accidentarea gravă pe care a suferit-o în urmă cu 418 zile, la antrenamentul din 10 mai 2011, anunță siteul suporterilor stelisti.

Într-un mesaj postat pe contul său de twitter, @Bichonidis, Mihăiță a scris: „Este ultima mea zi ca fotbalist profesionist de fotbal. 10 ani minunați cu amintiri incredibile”. Între 2001 și 2008, Neșu a evoluat pentru Steaua București, echipă alături de care a cucerit trei titluri de campion, două Supercupe și cu care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA, în 87 de prezențe pe teren. În ultimii patru ani, s-a aflat sub contract cu echipa olandeză FC Utrecht, pentru ca a evoluat în 86 de meciuri.

În vârstă de 29 de ani, Mihăiță Neșu se află la o clinică din SUA unde urmează un program de recuperare în care și-a pus multe speranțe. Fostul fotbalist s-a accidentat în urmă cu un an și o lună la un antrenament al luiUtrecht,mai scrie pe același site.

Citeste si

Leave a Comment