Prima pagină » Mihăiță Neșu s-a văzut învins și s-a lăsat oficial de fotbal

Mihăiță Neșu s-a văzut învins și s-a lăsat oficial de fotbal

by Mirela Dinica
0 comment

Lui Mihăiță Neșu i-a expirat în cursul zilei de duminică contractul de fotbalist profesionist cuUtrecht. Fundașul a evoluat la două echipe în carieră, la Steaua și la Utrecht, iar acum se concentrează pe recuperare, după accidentarea gravă pe care a suferit-o în urmă cu 418 zile, la antrenamentul din 10 mai 2011, anunță siteul suporterilor stelisti.

Într-un mesaj postat pe contul său de twitter, @Bichonidis, Mihăiță a scris: „Este ultima mea zi ca fotbalist profesionist de fotbal. 10 ani minunați cu amintiri incredibile”. Între 2001 și 2008, Neșu a evoluat pentru Steaua București, echipă alături de care a cucerit trei titluri de campion, două Supercupe și cu care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA, în 87 de prezențe pe teren. În ultimii patru ani, s-a aflat sub contract cu echipa olandeză FC Utrecht, pentru ca a evoluat în 86 de meciuri.

În vârstă de 29 de ani, Mihăiță Neșu se află la o clinică din SUA unde urmează un program de recuperare în care și-a pus multe speranțe. Fostul fotbalist s-a accidentat în urmă cu un an și o lună la un antrenament al luiUtrecht,mai scrie pe același site.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type