Home VEDETEINTERVIURI Milionarul Marco Pisani, noul iubit al Andei Adam: „Ador să-i cumpăr cadouri scumpe”

Milionarul Marco Pisani, noul iubit al Andei Adam: „Ador să-i cumpăr cadouri scumpe”

by Raport Monden
0 comment

Cine credea că încă se mai gândește la Victor Slav s-a înșelat amarnic! Sau ca a avut vreodata vreo relatie cu Catalin Botezatu! Anda Adam simte din nou fiorii dragostei adevarate… Artista de 33 de ani se iubește de câteva luni cu un afacerist italian stabilit în Timișoara. Marco Pisani (43 de ani) e cel care i-a sucit mințile focoasei blonde.

„Ea m-a abordat prima. M-a sunat într-o seară de iulie, anul acesta și atunci a început totul. În acest moment, Anda este viața mea, e inima mea și fac totul ca să nu-i lipsească nimic din ce și-ar dori, pentru că e o femeie minunată, o femeie adevărată”, ne-a declarat Marco.

Marco Pisani e un bărbat râvnit de cele mai frumoase femei din Timișoara. Italian cu sânge fierbinte, bărbatul în vârstă de 43 de ani e, în mod evident, o partidă extraordinară. Deține două din cele mai tari restaurante din Timișoara, 40 de cai de curse în Germania, un abator în Italia plus alte câteva afaceri în Ungaria și în Polonia. Milionarul vorbește româna impecabil și călătorește foarte mult prin diferite țări.

În exclusivitate pentru Libertatea, Marco a dezvăluit cum a început idila lui cu Anda Adam, care a fost impresionată de calitățile sale. „Pe Anda o știam personal de acum un an. Paradoxal, nu mi-a plăcut de ea atunci, la prima vedere. Mi s-a părut o persoană frumoasă, dar rece. În luna iulie a acestui an, ea m-a sunat și mi-a propus să ne vedem. Am invitat- o la mine la restaurant și m-a fascinat pur și simplu. Anda este o femeie extrem de elegantă, știe să discute despre absolut orice subiect și are o educație aleasă”, ne-a povestit Marco.

Citeste si

Leave a Comment