Prima pagină » Mirela Stelea a sarbatorit 4 ani de la casatorie, singura, in Dubai

Mirela Stelea a sarbatorit 4 ani de la casatorie, singura, in Dubai

by Raport Monden
0 comment

Daca anul trecut a ales un yacht si un avion privat, zilele trecute, designerul Mirela Stelea, sotia lui Bogdan Stelea, a ridicat stacheta si, pentru noua ei colectie de rochii Cruise, s-a imbarcat pe un vas de croaziera de lux si a petrecut 10 zile de vis, timp in care a realizat o sedinta foto de senzatie.

Din pacate aceasta croaziera  s-a suprapus cu aniversarea a patru ani de la casatoria cu Bogdan Stelea, care nu putut sa o insoteasca, cei doi fiind separati de obligatiile profesionale pe care trebuiau sa le onoreze.

Mirela a petrecut 10 zile in croaziera, timp in care a vizitat nu doar Dubai-ul, ci si orase noi, precum Muskat (Oman), Fujairah si Abu Dhabi.  In Muskat a colindat bazarul, a negociat antichitati si materiale textile, a cumparat parfumuri arabesti si a vizitat hotelul de lux Al Bustan Palace, fosta resedinta a sultanului Omanului, un loc de un lux ametitor.

Deplasarea in Emiratele Arabe Unite s-a suprapus cu aniversarea a patru ani de cand s-a casatorit cu Bogdan Stelea. Din pacate, cei doi soti nu au avut ocazia sa sarbatoreasca acest moment impreuna. Mirela a pus pe primul plan cariera in moda, iar Bogdan a fost, la randul lui, plecat peste hotare.

Asa se face ca, in ziua aniversarii, cei doi au vorbit doar la telefon si prin sms-uri, avand in vedere ca la bordul vasului, in apele Golfului Persic, abia exista semnal la telefon. Mirela Stelea este insa decisa sa se revanseze fata de sotul ei si planuieste sa rezerve o croaziera de lux tocmai in Caraibe

In Abu Dhabi, Mirela a ajuns la hotelul de 7 stele Emirates Palace, locul in care s-a filmat Sex and the City 2, si a vizitat una din cele mai mari si mai frumoase moschee din lume, Sheikh Zayed. Sotiile milionarilor de pe vas s-au aratat interesate de rochiile Mirelei Stelea, insa nu au putut cumpara nicio tinuta, comertul nefiind permis pe vas. In plus, o parte dintre pasageri vor fi inca in Dubai peste doua saptamani si vor avea ocazia sa cumpere rochiile Mirelei Stelea la Dubai Bride Show, cel mai mare targ de mirese din Orientul Mijlociu, eveniment la care Mirela Stelea are propriul stand.

 

Citeste si

Leave a Comment