Home VEDETEMONDEN Mirela Stelea arde 1000 de calorii la patinoar I FOTO

Mirela Stelea arde 1000 de calorii la patinoar I FOTO

by Mirela Dinica
0 comment

Este deja cunoscută pasiunea Mirelei Stelea pentru sport. Designerul vestimentar are un stil de viață foarte activ și, în afara orelor petrecute la atelier, merge la sală de fitness unde face exerciții cardio și de tonifiere a musculaturii. Iar rezultatele sunt vizibile, ea putându-se lăuda cu o siluetă impecabilă.

Mai nou, Mirela a descoperit o nouă modalitate de a arde calorii, o metodă care îmbină sportul cu relaxarea. Este vorba de patinaj, pe care îl practică de ceva vreme la sfârșit de săptămână. “Nu am mai patinat din copilărie. La începutul anului, o prietenă m-a invitat să mergem la patinoar. Primul impuls a fost să o refuz. Mi-a fost teamă să nu mă accidentez, mai ales că abia am scăpat de problemele pe care le aveam la rotula piciorului. Am zis însă să încerc, măcar să înaintez încet-încet pe gheață. Surprinzător, am realizat că nu am uitat în totalitate cum să patinez, chiar dacă nu am mai făcut acest lucru de când aveam zece ani. Am ajuns zilele trecute și pe patinoarul din Drumul Taberei, pentru că am dorit să am un spațiu mai mare în care să pot patina. Am ajuns la concluzia că este ca și cum aș ieși la jogging. După două ore petrecute pe patinoar, se ard peste 2000 de calorii, iar coapsele și fesierii sunt foarte tonifiați”, declară Mirela Stelea.

Designerul vestimentar și-a propus ca, de la primăvară, odată ce se va încălzi, să reia un hobby pe care îl arede ceva timp: alipinismul, mai exact cățăratul pe un perete ridicat în spații special amenajate, sport pe care l-apracticat chiar și pe vasul de croazieră din Dubai, unde a realizat ședința foto pentru colecția Cruise 2012.

Citeste si

Leave a Comment