Home VEDETEMONDEN Mirela Stelea are un posterior perfect! Iata-i secretul!

Mirela Stelea are un posterior perfect! Iata-i secretul!

by Predescu Cristina
0 comment

Mirela Stelea este renumita drept o impatimita a sportului. Designerul vestimentar merge din doua in doua zile la sala, iar, in afara orelor de antrenament, face sport si acasa dupa un DVD lansat de celebra Jane Fonda.

In fiecare dimineata, cu 30 de minute inainte de micul dejun, Mirela Stelea urmeaza un program complex de tonifiere a picioarelor si feselor.

„Pentru o femeie conteaza foarte mult sa aiba picioare frumoase si un posterior armonios, iar acest lucru nu-l poti obtine decat prin antrenament zilnic. Eu merg de patru ori pe saptamana la sala, insa acasa urmez aceste exercitii in fiecare dimineata avandu-o ca model pe celebra Jane Fonda. Ea propune un stil de exercitii dezvoltat de un antrenor din Beverly Hills, ce include fandari, genuflexiuni, pozitii de yoga, flotari si streching, intr-un ritm alert”, declara Mirela Stelea.

Designerul roman se numara printre cei mai infocati admiratori ai celebrei Jane Fonda, pe care o considera un model in viata de zi cu zi.

„Este o adevarata doamna si sper sa arat si eu la fel de bine cand o sa am 70 de ani. Jane Fonda a lansat pana acum zeci de DVD-uri de antrenament. De la ea am invatat si sa includ in alimentatie spanacul, pentru ca este foarte sanatos. Contine mult fier, este anti-oxidant si previne aparitia cancerului”, precizeaza Mirela Stelea.

La sala de fitness, Mirela lucreaza de trei ori pe saptamana sub supravegherea unui antrenor personal.

„Pentru mine, mersul la sala nu este o obligatie ci o necesitate. Este locul in care transpir si ma incarc cu energie. Urmez clase de spinning si am antrenamente pe diferite grupe musculare, gandite si impuse de antrenorul meu”, spune Mirela.

Citeste si

Leave a Comment