Prima pagină » Miron Cozma si-a refacut viata cu Monica Ionescu, fosta sa sotie. Iata dovada!

Miron Cozma si-a refacut viata cu Monica Ionescu, fosta sa sotie. Iata dovada!

by Mirela Dinica
0 comment

Miron Cozma si fosta sa sotie, avocata Monica Ionescu, au venit impreuna la World Trade Plaza, unde a avut loc prezentarea de moda a colectiei Poeme Boeme creata de Liza Panait. Monica si Miron s-au comportat ca un cuplu extrem de sudat, semn ca Luceafarul Huilei nu mai sufera dupa despartirea de marea lui iubire, Marinela Nitu.

Monica Ionescu si Miron Cozma s-au cunoscut la inceputul lui 2009, iar la scurt timp dupa aceea au decis sa se casatoreasca. Se intampla la putin timp dupa ce Cozma iesise din inchisoare. Cei doi au facut doar cununia civila, iar mariajul lor a fost scurt: dupa un an si jumatate, avocata Monica Ionescu depunea actele de divort la Judecatoria Buftea.

Dupa relatia esuata cu Marinela Nitu, Miron Cozma s-a intors in bratele avocatei, iar cei doi se pare ca s-au mutat deja impreuna din nou.

Miron Cozma are o viata demna de poveste. A fost casatorit, a facut doi copii cu sotia sa, apoi a divortat pentru Marinela Nitu. Nu a apucat sa se bucure prea mult timp de povestea de dragoste pe care o traia cu cantareata, pentru ca in 1999 a fost condamnat definitiv pentru faptele comise in timpul Mineriadei. De dupa gratii, el a continuat sa tina legatura cu Marinela Nitu, careia i-a scris sute de poezii. In 2004, el a fost gratiat de Ion Iliescu si, desi toata lumea se astepta ca Miron Cozma sa se intoarca in bratele Marinei, el s-a casatorit cu avocata lui, Monica, de care a divortat dupa aproape doi ani.

La prezentare de moda cei doi au comantat tinutele, au ras si au schimbat priviri patimase. „Eu am pastrat legatura cu Miron, am ramas prieteni si ne-am mai vazut in timp ce era cu Marinela. Acum este un barbat liber si nimic nu ne impiedica sa iesim impreuna”  a spus avocata pentru raportmonden.ro.

„Da, sunt ma vad cu Monica, este o femeie extraordinara! Daca o sa vrea Dumnezeu, poate ne vom recasatori” a confirmat si Miron relatia.

Citeste si

Leave a Comment