Prima pagină » Moda romaneasca s-a impus la Berlin Fashion Week

Moda romaneasca s-a impus la Berlin Fashion Week

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru a cincea oara consecutiv, designerii romani si-au prezentat colectiile in cadrul Berlin Fashion Week, saptamana modei cu care se deschide calendarul oficial al prezentarilor de moda internationale.

In cortul Mercedes Benz Berlin Fashion Week instalat langa Poarta Brandenburg, simbolul absolut al Berlinului, si in fata unei sali pline in exclusivitate de profesionisti ai modei, peste 800 de invitati, presa de specialitate si buyeri, cei trei designeri au demonstrat, inca o data, ca adevarata moda romaneasca poate defila pe cele mai importante si exclusiviste podiumuri de moda ale lumii.

Andra Clitan, la prima ei particiare la Berlin Fashion Week, a prezentat colectia  „Sola Scriptura” in care imbina detalii ale costumului traditional romanesc cu elemente surprinzator de moderne, intr-o interpretare inedita a riturilor de inmormantare.

Aflata pentru a doua oara la Berlin Fashion Week,  Adelina Ivan propune „Trust Yourself”, o abordare minimalista a modei, intr-o paleta cromatica destul de restransa.

Designerul care a inchis prezentarea de grup „Romanian Designers”, Stephan Pelger, s-a inspirat pentru colectia lui din garderoba Ameliei Earhart, gandind tinute in care practicul se combina firesc cu elegantul.

Foto: Catalin Opritescu

 

Citeste si

Leave a Comment