Prima pagină » Momente critice in timpul filmarilor noului videoclip Glance!

Momente critice in timpul filmarilor noului videoclip Glance!

by Mirela Dinica
0 comment

Elena Gheorghe, Amna, Mandinga, Miss Mary sunt doar cateva dintre colaborarile de succes pe care le-a avut de-a lungul timpului, acum Glance lanseaza primul sau single solo – „Cu baietii”, iar filmarile videoclipului nu au fost lipsite de momente pline de stres si oboseala.

Filmarile au durat 22 de ore si avut loc in Constanta, Mangalia, Navodari si Mamaia, dar si pe un iaht aflat in larg, unde, din cauza valurilor foarte puternice, a caldurii si a oboselii, mai mult de jumatate din staff-ul aflat la filmari s-a simtit foarte rau.

„Filmarile au fost foarte obositoare. Pe iaht, din cauza valurilor puternice si a caniculei, atat regizorul, cat si compozitorul piesei, dar si o parte din prietenii care au participat la videoclip, s-au resimtit, si cred ca va puteti imagina ce s-a intamplat. Cand am coborat de pe vas, absolut toti ne-am napustit asupra dozelor de Armi Energy Drink pentru a ne reveni. Sper ca efortul nostru sa nu fi fost in zadar si oamenii sa asculte piesa cu placere”, a declarat Glance.

Piesa este produsa de catre Dan Andrei Deaconu si George Hora, iar videoclipul este regizat de catre Bogdan Ciubotaru. Echipa este completata de catre Adina Postelnicu (Heaven Artist Company) – productie, Claudiu Stan – montaj si Vagabond Studio – styling.

“In momentul in care Dan mi-a aratat draftul piesei “Cu baietii”, m-am dus direct cu cu gandul la vacanta si la distractia de pe litoral alaturi de prieteni, la valuri, la soare”, adauga Glance.

Glance a lansat anul acesta doua piese, una in colaborare cu Phelipe („Coltul meu de rai”) si una alaturi de Miss Mary („Parfum de jar”), fiecare dintre ele cu milioane de vizualizari pe YouTube.

Asculta piesa aici: https://www.youtube.com/watch?v=Oq8RoR-Sadc

Citeste si

Leave a Comment