Prima pagină » Monica Gabor se pregătește de lansarea băuturii Mr. Pink la Hollywood

Monica Gabor se pregătește de lansarea băuturii Mr. Pink la Hollywood

by Mirela Dinica
0 comment

Mai sunt trei zile până la petrecerea de lansare a băuturii Mr. Pink, care va avea loc la Hollywood, iar Monica Gabor a  intrat deja in febra pregatirilor. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a trimis invitatiile si in Romania, iar doritorii vor putea lua parte la fastuoasa petrecere unde sunt asteptate sa participe numeroase VIP-uri de la Hollywood.

De aceasta data vedetele nu vor pasi pe covorul rosu, asa cum se practica in mod traditional, ci acesta va fi inlocuit de un covor, cum altfel, decat roz. La petrecere si-au anuntat deja participarea cei trei copiii ai lui Michael Jackson -Paris, Blanket si Prince – care vor fi prezenti pentru prima data la un eveniment monden, dupa moartea tatalui lor.

Astfel, pe 11 octombrie, începând cu ora 07:30 p.m., la Beverly Wilshire Regent Hotel în Beverly Hills din California, celebritatile sunt asteptate sa paseasca pe covorul roz: Paris, Prince și Blanket, legendarul Wayne Gretzky a Los Angeles Kings, Los Angeles Lakers NBA campion Metta World Peace, Los Angeles Dodgers, Matt Kemp, Larry King, actrita Lindsay Lohan („Liz și Dick”), actrita Anna Kendrick („Pitch Perfect”, „Twilight”), supermodelul Cindy Crawford, actorul David Arquette („Țipă”), cântăreata Paula Abdul.

De asemenea, sunt asteptati sa ia parte si membri ai Congresului SUA, oficialii administrației locale, precum și mogulii de afaceri de top din întreaga lume. Mr. Drink Pink Ginseng, sponsorul Los Angeles Dodgers, este o bautura carbogazoasa ușoara, revigoranta și oferă cel puțin 1000 mg de ginseng și până la 1.600 mg de ginseng si patru vitamine puternice.  Ginsengul a fost folosit de mii de ani, printre alte beneficii are rol in  stimularea imunitatii, longevitate și restabileste tinerețe.

Citeste si

Leave a Comment