Prima pagină » Morris s-a despărțit de iubita cu care trebuia să se căsătorească

Morris s-a despărțit de iubita cu care trebuia să se căsătorească

by Raport Monden
0 comment

În urma articolului din Libertatea în care Raisa, fata de la Vremea, a declarat că s-a despărțit de Morris, aflat în promovare cu noul single – “Boca Linda”, artistul vrea să lămurească situația creată în urma recentei despărțiri.

“Ea spune că eu nu mi-am dorit lângă mine o femeie frumoasă și care să aibă grijă de ea, ci o femeie de casă, lucru total neadevărat! Eu consider că o femeie de casă poate să fie și frumoasă și cochetă, să îndeplinească toate criteriile pe care un bărbat le așteaptă de la o viitoare soție”, spune Morris. “Am fost împreuna 8 luni de zile și cred că am avut timp suficient să o cunosc și să o pot înțelege ca persoană, cu atât mai mult cu cât să mă gândesc la căsătorie, dar se pare că m-am înșelat! Nu m-a părasit ea pe mine, eu am luat decizia să ne despărțim și să ne vedem fiecare de cariera lui. Nu credeam că se va ajunge până aici, să dezvăluie “interiorul” unei relații, dar dacă a început să judece și să dea din casă, am și eu foarte multe lucruri interesante pe care le pot spune despre ea, despre trecutul ei pe care l-am acceptat și am zis să mergem înainte! M-a dezamăgit, trebuia să-mi fi dat seama mult mai repede de felul ei de a fi! Aveam planuri mari împreună!”, a mai adaugat artistul care era pe punctul de a-și întemeia o familie cu Raisa. Se pare că pe parcursul relației lor, cei doi au mai avut discuții în contradictoriu, dar au trecut cu bine peste fiecare obstacol, pentru că și-au dorit să formeze un cuplu. În cursul acestei săptămâni, povestea lor de dragoste a luat sfârșit și se pare că încep să iasă scântei!

A înlocuit-o pe Raisa cu altă dansatoare

Imediat dupa ce s-a despărțit de fosta iubită, de altfel și una dintre dansatoarele cu care Morris mergea la concerte, artistul a găsit repede o fată talentată și profesionistă, pentru a-și întregi imaginea show-ului sau de scenă. “Pentru că ea se crede cea mai frumoasă dansatoare, iată că am găsit alte “Boca Linde” , care sunt profesioniste și își fac treaba destul de bine. Îmi pare rău că am amestecat meseria cu o relație, cu viața personală, și nu o s-o mai fac!”, spune Morris, dezamagit de cea cu care a împărțit patul timp de 8 luni de zile.
Fata de la Vremea din Libertatea și Morris s-au cunoscut anul trecut, la Costinesti. Chiar dacă până atunci nu a mai avut nicio relație cu dansatoarele sale, cântărețul a făcut o excepție și …s-a îndrăgostit.
“Ne-am cunoscut la mare, la Costinești, am văzut-o dansând într-un club și mi-a plăcut foarte mult de ea, în primul rand ca și dansatoare. La început nu m-am gândit că o să mă îndrăgostesc de ea, pentru că nu am avut până acum relații cu dansatoarele mele”, spune Morris, care săptămâna trecută a lansat single-ul “Boca Linda”.

Citeste si

Leave a Comment