Prima pagină » Must have dupa vacanta: apa termala Avene

Must have dupa vacanta: apa termala Avene

by Predescu Cristina
0 comment

Ați plecat deja în concediu? Sau urmează? Nu uitați de apa termală în gentuța de vacanță, da? Apa termală rămâne recomandarea esențială a specialistilor pentru îngrijirea pielii sensibile, atât în timpul verii, cât și după, când ne întoarcem cu pielea bronzată sau arsă de soare.

Beneficiile calmante și anti-iritante ale apei termale Avène sunt cunoscute de peste 200 de ani. Are la bază principii active și este singura apa termală bacteriologic pură. Datorită purității sale, a efectelor calmante și a toleranței înalte pentru tenul sensibil/alergic, întrebuințările apei termale Avène sunt foarte variate: este folosită inclusiv ca tratament de bază la Centrul de Hiroterapie pentru îngrijirea pacienților care suferă de afecțiuni precum dermatita atopică și psoriazis. Apa termală Avène aduce pielii o senzație de prospețime, de calm și echilibru, iar pentru conservarea proprietăților, aceasta este ȋmbuteliată direct de la sursă.

Prețuri:

Apa termală Avene 50 ml – Preț 19,8 ron

Apa termală Avene 150 ml – Preț 32,94 ron

Apa termală Avene 300 ml –  Preț 45,9 ron

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type