Prima pagină » Nico își întreține tenul cu aminoacizi esențiali

Nico își întreține tenul cu aminoacizi esențiali

by Mirela Dinica
0 comment

Artista este atentă la nevoile tenului ei, așa că la indicațiile medicului dermatolog  Daniela Cățănaș și-a pregătit dermul pentru expunerea la soare.  

„Tratamentul cu aminoacizi de la Sunecos are cea mai completă formulă de aminoacizi esențiali pentru sinteza de colagen și regenerarea dermului. Efectele de hidratare, regenerare si restructurare se văd după prima ședință. Se poate observa o creștere a fermintății tenului, o creștere a tonusului și luminozității, tenul va fi mai hidratat datorită acidului hialuronic din noua formulă de tratament, ridurile sunt atenuate sau chiar șterse, iar procesul de regenerare și întinerire se continuă și se menține luni de zile după tratament”, ne-a mărturisit dr. Daniela Cățănaș. (www.drcatanas.ro)  
La rândul ei, Nico ne-a mărturist ca nu este adepta intervențiilor invazive, alegând tratamente de întreținere, hidratare și revitalizare. „Nu am fost niciodată adepta intervențiilor chirurgicale. E adevărat și că sunt norocoasă ca am o genă bună. Prefer tratamentele de întreținere, hidratare și regenerare așa cum este acesta cu aminoacizi esențiali”, ne-a declarat artista.
Legat de tratamentul ales de vedetă, studiile clinice efectuate au demonstrat că datorită concentrației crescute de principii active, cantitatea de colagen și elastină în urma administrării Sunekos este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decât în cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigură un rezultat mai bun ce se menține un timp mai îndelungat. Inițial se recomandă 4 ședințe de tratament, la interval de maxim 2 saptamâni, după care se pot efectua 2-3 ședințe pe an pentru menținerea efectelor tratamentului, terapia cu Sunekos fiind indicată mai ales înainte sau după expunerea prelungită la soare sau solar. 

Citeste si

Leave a Comment