Prima pagină » Nicola: „Fiică-mea m-a amenințat că-mi aruncă telefonul și tableta pe geam”

Nicola: „Fiică-mea m-a amenințat că-mi aruncă telefonul și tableta pe geam”

by Mirela Dinica
0 comment

Nicola a fost azi dimineata invitata lui Raul Brebu în studioul Magic FM, la rubrica „Bătălia Hiturilor” din cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică.

Artista a lansat cu această ocazie noua piesă „Good Morning (my) Facebook Friend” și le-a povestit ascultătorilor că îi place să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelei de socializare. Nicola le-a spus ascultătorilor că, pentru a fi sigură că nu va întârzia la întâlnirea cu ascultătorii Magic FM, s-a trezit la ora 5 dimineața. Artista a venit în studio într-o ținută casual. „Așa îmi place mie să merg pe străzi, îmi place să mă simt foarte confortabil, în haine sport. Pe tocuri n-o să mă vezi pe stradă. Stau destul pe scenă pe tocuri”, a spus invitata.

Cântăreața și-a amintit povestea cântecului „Lângă mine”: „S-a născut în anul 2002. Inițial, textul ar fi trebuit să fie pentru mama, care nu mai este printre noi de foarte mulți ani, însă l-aș fi făcut atât de sensibil, încât nu aș fi putut să-l cânt, pentru că sunt o fire sensibilă. Am ‘schimbat macazul’ și l-am făcut un cântec de dragoste”, i-a povestit Nicola lui Raul. Artista le-a mărturisit ascultătorilor Magic FM că este pasionată de Facebook. „M-a amenințat fiică-mea că-mi aruncă telefonul și tableta pe geam, că nu mă mai primește în casă. Mă face ‘obsedată’. Cică: ‘Nu se poate așa ceva! N-am văzut! Nu ești și tu mamă! În loc să îmi faci sendviciuri, tu stai pe Facebook!'”, a povestit Nicola că i-a spus în glumă fiica ei. Nicola a mai povestit că va pleca în SUA peste câteva zile. „Voi fi între prieteni foarte dragi”, a declarat ea. „Am făcut piesa ‘Good Morning (my) Facebook Friend’ în engleză pentru că Facebook-ul este ‘world wide’ și voiam să înțeleagă toți, pentru că în lista mea de prieteni nu sunt doar români. Dar va avea o variantă în română, după ce mă întorc din State”, a mai afirmat ea.

Citeste si

Leave a Comment