Home VEDETEMONDEN Nicoleta Luciu aduce la București Circul Național din China

Nicoleta Luciu aduce la București Circul Național din China

by Raport Monden
0 comment

După ce a devenit mamă de tripleți și în mai puțin de șase luni a revenit pe scenă într-o formă de invidiat, Nicoleta Luciu vrea să uimească publicul din nou prin implicarea directă în organizarea unuia dintre evenimentele anului, și anume reprezentația Circului Național din China la București, care va avea loc pe 1 mai.

Bruneta a devenit fană a acestui spectacol miraculos și de aici până la a aduce pe scena Sălii Palatului această minune a artei
contemporane nu a fost decât un pas.

“Acum ceva timp am fost în Germania și am văzut spectacolul Circului Național din China și vă mărturisesc, această reprezentație m-a transpus într-o altă lume, o lume de basm în cadrul căreia totul este posibil. Personajele din fantastic prind viață, iar acrobațiile sunt atât de impresionante încât simți că poți să prinzi aripi. Acest spectacol te face să crezi că limitele nu există, ca tot ceea ce este mai frumos se poate transforma într-o realitate pentru fiecare dintre noi și, cred eu, ca îți dă puterea să dărâmi barierele sociale și sentimentale”, povestește artista.

Spectacolul Circului Național din China a avut un impact atât de mare asupra Nicoletei încât aceasta susține că multitudinea de proiecte pe care le-a început și le-a dus la capat în ultima perioadă își au ca imbold reprezentația maeștrilor de circ.

“Nu pot spune decât că Circul Național din China m-a inspirat să îmi urmăresc și să îmi îndeplinesc toate visurile. Tocmai de aceea mi-am dorit atât de tare ca și românii să aibă parte de această experiență încât am luat legătura cu impresarul Christian Rätscher pentru a putea aduce acest sentiment și în sufletele românilor”, a adaugăt Nicoleta Luciu.

[nggallery id=3]

Citeste si

Leave a Comment