Prima pagină » Nicoleta Luciu ar fi vrut sa devina medic pediatru

Nicoleta Luciu ar fi vrut sa devina medic pediatru

by Mirela Dinica
0 comment

Prezentatoarea emisiunii “Bingo Romania” difuzata duminica de la ora 22:00 Acasa, Nicoleta Luciu, a povestit cum si-a rupt mana, fiind convinsa ca pur si simplu camila de pe care a cazut  nu a placut-o.

Pe langa mana, ea a mai avut si 4 coaste fisurate si spune ca timp de 10 secunde a vazut moartea cu ochii “nu am mai putut sa respir, sa imi controlez corpul. Am ramas cocosata, jos… dar culmea, puteam vorbi”.

Ea a declarat la un post de radio despre perioada in care a fost asistenta medicala “din pacate acum nu mai pot profesa pentru ca dupa 5 ani in care nu ai activat iti pierzi dreptul de libera practica”. Nicoleta spune ca a lucrat 2 ani la Chirurgie si 3 ani la Terapie Intensiva, iar printre alte amintiri a povestit ca doctorii i-au interzis sa poarte decolteu, dar in schimb halatul ei era foarte scurt.

 “Mie mi-a placut foarte mult acea perioada si foarte multi ani mi-a parut rau ca nu am continuat cu Medicina sa termin. M-as fi facut medic pe Ambulanta sau medic pediatru sau neonatolog”, a spus Nicoleta.

 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type