Prima pagină » Nicoleta Luciu ar fi vrut sa devina medic pediatru

Nicoleta Luciu ar fi vrut sa devina medic pediatru

by Mirela Dinica
0 comment

Prezentatoarea emisiunii “Bingo Romania” difuzata duminica de la ora 22:00 Acasa, Nicoleta Luciu, a povestit cum si-a rupt mana, fiind convinsa ca pur si simplu camila de pe care a cazut  nu a placut-o.

Pe langa mana, ea a mai avut si 4 coaste fisurate si spune ca timp de 10 secunde a vazut moartea cu ochii “nu am mai putut sa respir, sa imi controlez corpul. Am ramas cocosata, jos… dar culmea, puteam vorbi”.

Ea a declarat la un post de radio despre perioada in care a fost asistenta medicala “din pacate acum nu mai pot profesa pentru ca dupa 5 ani in care nu ai activat iti pierzi dreptul de libera practica”. Nicoleta spune ca a lucrat 2 ani la Chirurgie si 3 ani la Terapie Intensiva, iar printre alte amintiri a povestit ca doctorii i-au interzis sa poarte decolteu, dar in schimb halatul ei era foarte scurt.

 “Mie mi-a placut foarte mult acea perioada si foarte multi ani mi-a parut rau ca nu am continuat cu Medicina sa termin. M-as fi facut medic pe Ambulanta sau medic pediatru sau neonatolog”, a spus Nicoleta.

 

Citeste si

Leave a Comment