Home VEDETEMONDEN Nicoleta Luciu bate 600 de kilometri saptamanal pentru tratamente de celulita

Nicoleta Luciu bate 600 de kilometri saptamanal pentru tratamente de celulita

by Predescu Cristina
0 comment

Nicoleta Luciu face, in ultimul timp, mari sacrificii pentru a avea un trup impecabil. Vedeta parcurge saptamanal peste 600 de kilometri, de la Miercurea-Ciuc la Bucuresti, pentru a urma tratamentul revolutionare de radiofrecventa tripolara ce are menirea de trata si preveni celulita.

Nicoleta Luciu s-a mutat recent la Miercurea Ciuc, alaturi de sotul ei si cei patru copii, tripletii fiind inscrisi la gradinita de vara din oras. In fiecare vineri dimineata, Nicoleta pleaca la Bucuresti unde se rasfata pret de cateva ore la Noblezza Beauty Lounge, salonul unde are parte de tratamente de ultima generatie. Printre acestea, si radiofrecventa tripolara, atat varianta pentru ten, cat si pentru corp.

Tratamentul facial este ideal pentru riduri.  Radiofrecventa stimuleaza refacerea colagenului propriu si implicit diminueaza ridurile adanci, iar cele fine dispar. Efectul este de lifting instant. Mai mult, radiofrecventa este indicata si tenurilor cu probleme, cu cosuri, ajutand la refacerea pielii.

Nicoleta adora insa radiofrecventa tripolara corporala, ideal pentru tratarea celulitei si pentru slabirea localizata, dar si pentru diminuarea vergeturilor si prevenirea acestora.

“Weekendul trecut la mare multe prietene, dar si femei necunoscute, m-au intrebat ce anume fac de am abdomenul plat si corpul atat de tonifiat. Le-am povestit despre Noblezza si radiofrecventa tripolara. Au fost surprinse cand le-am zis ca bat atata drum pentru tratamentele acestea, dar le-am asigurat ca merita. Daca locuiam in Bucuresti m-as fi dus o data la doua zile la salon”, declara Nicoleta.

Nicoleta Luciu este, de altfel, vedeta din Romania care isi intretine saptamanal tenul cu Intraceuticals, cel cunoscut drept tratamentul Madonnei. Intraceuticals este tratamentul pe care Regina Pop il urmeaza inaintea oricarei aparitii publice. La fel procedeaza si marile vedete de la Hollywood cu cateva ore inaintea ceremoniei Oscar, astfel incat pe covorul rosu sa radieze de frumusete si sa fie admirate de publicul din intreaga lume.

Intraceuticals reprezinta cea mai recenta tehnologie in materie de tratamente de rejuvenare faciala neinvaziva, ce constituie alternativa pentru clasicele tratamente de injectari cu acid hialuronic sau botox. Tratamentul consta in introducerea in derm (al doilea strat al pielii unde, in mod normal, niciun alt produs cosmetic nu ajunge, decat prin injectari) a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine A,C si E, si antioxidanti, prin intermediul oxigenului hiperbaric. Astfel se obtine o hidratare din interior si un aport de vitamine si acid hialuronic vitale pielii pentru a se mentine tanara.

Citeste si

Leave a Comment