Prima pagină » Nicolle are videoclip la „You”, variantă unplugged

Nicolle are videoclip la „You”, variantă unplugged

by Mirela Dinica
0 comment

Muzica este viața ei și tot ce face, face pentru muzică. Nicolle (22 de ani), pe numele său adevărat Nicoleta Oancea, pe care o știți de la Vocea României unde a făcut baking vocals, a lansat până acum piesele „Only One” și “In your Arms”, iar acum a filmat un videoclip la piesa “You”, unde cântă unplugged.

Videoclipul a fost lansat azi, odată și cu site-ul official NICOLLE.ro. “Colaborez de ceva timp cu Răzvan Mihăilă, chitarist și producător muzical, absolvent al Universității de Muzică, membru în Tibi Scobiola Band, care a cântat cu Edward Maya. Împreună am lansat proiectul Nicolle iar cea mai nouă piesă compusă se numește “You” și are două variante. Eu și Răzvan ne-am gândit să facem și o varintă unplugged a piesei, iar clipul a fost filmat de băieții de la cevadevis.tv. Pentru videoclipul piesei “You”, varianta unplugged, cei doi au filmat timp de 10 ore la etajul 8 al Universității Hyperion din București. “Am filmat la 40 de grade și putem spune că am început cu stângul, pentru că am uitat elementul esențial acasă, adică eșarfa, și a trebuit să ne întoarcem după ea”, ne-a povestit Nicolle. Pentru acest videoclip Răzvan Mihăilă și-a făcut un tatuaj temporar pe mâna stângă. “Se vede super tatuajul în videoclip. Vă mai spunem că am transpirat foarte mult la aceste filmări, însă a ieșit așa cum trebuia”, ne-a mărturisit Nicolle.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type