Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Noaptea, silueta prinde elan

Noaptea, silueta prinde elan

by Predescu Cristina
0 comment

Ziua ta se termină și încă nu ai apucat să faci tot ce-ți doreai pentru a te îngriji, dar te gândești că cele câteva ore de odihnă bună te vor reface interior și exterior. Adevărat, dar trebuie să ne gândim că în timp ce corpul se odihnește, rata metabolică scade, consumul de energie este diminuat, iar stocarea grăsimilor este favorizată.

Există însă o inovație care lucrează în timpul somnului tău la prevenirea celulitei și la remodelarea corpului: ELANCYL CELLU SLIM NOAPTE.

În cei 250 ml ai săi, CELLU SLIM PENTRU NOAPTE de la Elancyl conține ingrediente combinate în mod inovativ, care lucrează sinergic și oferă o acțiune intensivă de remodelare pe parcursul nopții, dar și un răsfăț al simțurilor. Extractul de Cecropia, alături de cafeină și de acceleratorul GP4P duc la rezultate demonstrate clinic după 14 zile*!

Să trecem în revistă ingredientele care asigură remodelării cu elan pe timp de noapte:

  • GP4P – este un furnizor de energie celulară, care stimulează metabolismul celular pe parcursul nopții, pentru a optimiza efectul de destocare al combinației unice Cecropia + Cafeină, și pentru a reduce aspectul celulitei.
  • Extractul de ramură de măr verde limitează stocarea celulitei, iar piperul Sichuan reduce instalarea celulite pentru o eficacitate de durată.
  • Extractul natural de iederă crește elasticitatea și fermitatea pielii. În timpul masajului, susține drenajul fiziologic, pentru a elibera țesuturile de fluidul în exces.
  • Uleiul de șofrănel și de luminița nopții asigură hrănirea pe parcursul nopții pentru o piele fină la trezire.

Crema CELLU SLIM PENTRU NOAPTE de la Elancyl are o textură luxuriantă și este perfectă pentru masaj. De aceea, Elancyl a dezvoltat o metodă de masaj specifică pentru a optimiza rezultatele produsului, pe care o găsești în ambalaj! Elancyl Cellu Slim Noapte 250ml – 150 Lei

Elancyl Cellu Slim este acum o gama completa de produse ce include crema anticelulitica Cellu Slim Zi, Cellu Slim Noapte si Cellu Slim Abdomen Plat. Elancyl Cellu Slim Zi 200ml – 128 lei si Elancyl Cellu Slim Abdomen Plat 150ml – 140 Lei

Citeste si

Leave a Comment