Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Noua gamă Le Petit Marseillais®, rețeta naturală pentru un păr sănătos și luminos

Noua gamă Le Petit Marseillais®, rețeta naturală pentru un păr sănătos și luminos

by Mirela Dinica
0 comment

Dacă zilele în care părul arată tern și lipsit de vitalitate se transformă în săptămâni sau chiar luni, Le Petit Marseillais® a creat o gamă specială ce îi va reda părului tău sănătatea și strălucirea naturală.

Noua gamă Le Petit Marseillais® cu șampon și balsam oferă îngrijire specială părului, datorită combinației unice de ingrediente naturale care ajută la îndepărtarea completă a impurităților și care hrănesc părul, lasându-l moale și catifelat. Cu ajutorul tradițiilor din Sudul Franței, zonă recunoscută la nivel mondial pentru plantele cu beneficii multiple, a fost creată gama pentru păr strălucitor Le Petit Marseillais®. Aceasta are la bază o combinație specială de oțet preparat dintr-un extract de trei flori și lapte de migdale, cu o textură hrănitoare, care completează formula perfectă pentru un păr mătăsos și strălucitor, cum doar Le Petit Marseillais® poate să ofere.

Oțetul cu efect de iluminare este realizat dintr-un extract din trei flori, cunoscute pentru beneficiile lor naturale: florile de nasturtium oferă o textură mătăsoasă și reprezintă un remediu excelent pentru un păr puternic și rezistent datorită conținutului bogat în minerale și vitamina C; florile de camelie sunt bogate în omega 9 și de aceea acționează ca un emolient cu efecte de hidratare intensă; florile de mac conțin un aport de substanțe benefice pentru protecția și revitalizarea părului. Formula Le Petit Marseillais® este completată de laptele de migdale ce oferă rezultate remarcabile în îngrijirea și catifelarea părului. Bogat în vitama E, acizi grași monosaturați, proteine, potasiu, zinc și alte câteva minerale și vitamine, laptele de migdale este soluția împotriva căderii părului, oferindu-i rezistență de la rădăcină.

Descoperă plăcerea de a folosi noua gamă Le Petit Marseillais® și bucură-te de textura cremoasă ce va lăsa părului tău parfumul discret de migdale și prospețime de durată. Dacă zilele în care părul arată tern și lipsit de vitalitate se transformă în săptămâni sau chiar luni, Le Petit Marseillais® a creat o gamă specială ce îi va reda părului tău sănătatea și strălucirea naturală.

Șamponul pentru păr strălucitor Le Petit Marseillais®

Primul șampon cu oțet realizat după o rețetă unică ce conține petale macerate de nasturtium, camelie și mac acționează ca un adevărat concentrat de strălucire și are efect de iluminare a părului. Noul șampon Le Petit Marseillais® pentru păr strălucitor, formează o spumă bogată ce curăța blând și hrănește părul, oferindu-i strălucirea naturală. Această inovație în îngrijirea părului este completată de parfumul unic al laptelui de migdale, ce îți va garanta răsfățul la care visezi pentru părul tău. În plus, mixul de ingrediente nu conține parabeni, astfel că nu trebuie să îți faci griji când folosești acest șampon.

Balsamul pentru păr strălucitor

Le Petit Marseillais® poate face diferența în rutina ta de îngrijire între un păr deteriorat și lipsit de strălucire și un păr sănătos și luminos. Mixul unic de oțet din flori și lapte de migdale asigură soluția naturală pentru a scăpa de impurități și pentru a recâștiga strălucirea naturală a părului tău. 

Le Petit Marseillais® este originar din zona Provence, sudul Franţei, unde tradiţia producţiei de săpun datează din secolul al 19-lea. Primul produs din gamă a fost săpunul în formă de cub care a devenit, în scurt timp, emblema brandului, fiind recunoscut pentru calitatea desăvârşită şi conţinutul de 72% ulei de măsline. Savon de Marseille a devenit rapid o referinţă pentru săpunurile din întreaga ţară, fiind utilizat atât pentru igiena personală, cât şi pentru spălarea rufelor. În scurt timp, gama a fost lărgită cu săpunuri lichide, geluri de duş şi produse dedicate îngrijirii părului şi corpului. Produsele Le Petit Marseillais® reprezintă o continuitate a tradiţiei calităţii şi a ingredientelor naturale şi autentice regiunii din care provin. În 1996, Le Petit Marseillais® a fost votat „Brandul Secolului” de către un sondaj BVA, iar din 2001 a devenit liderul produselor de curăţare corporală în Franţa. În prezent, brandul Le Petit Marseillais® este disponibil pe pieţele din Europa.

Citeste si

Leave a Comment