Home STIL DE VIATASANATATE Noul Cetebe Imuno-Active, pentru susținerea sistemului imunitar

Noul Cetebe Imuno-Active, pentru susținerea sistemului imunitar

by Mirela Dinica
0 comment

Sistemul tău imunitar lucrează permanent pentru a te proteja împotriva virusurilor şi a bacteriilor. Însă sunt momente şi situaţii când organismul tău este pus la încercare şi are nevoie să fie în cea mai bună formă posibilă.

Chiar și primăvara, provocările se țin lanț: răcelile și infecţiile respiratorii sunt mai comune, în timp ce stresul te predispune la infecţii ale tractului respirator superior1. În plus, pentru că expunerea la soare este încă redusă în această perioadă, se estimează că până în pragul primăverii 90% din adulți ajung să se confrunte cu un deficit de vitamina D23 – o vitamină cu rol de apărare, pe care organismul o produce cu
ajutorul luminii soarelui. Deficiențele se pot resimti în afectarea sistemului imunitar. Fiindcă deficiența de vitamina D este o problemă din ce în ce mai resimțită în această perioadă, Cetebe lansează o formulă nouă pentru susținerea imunității, îmbogățită cu vitamina D, datorită beneficiilor sale pentru apărarea sănătății. În noul supliment alimentar Cetebe Imuno-Active, vitamina D se alătură astfel complexului de Zinc și vitamina C cu eliberare treptată timp de 8 ore, elemente cu rol important în susținerea sistemului imunitar. Vitamina C şi Zincul nu pot fi produse de organism și astfel este necesară administrarea unei doze zilnice a acestor elemente pentru a menţine o defensivă imunitară puternică.

Cetebe Imuno-Active conține granule care eliberează treptat vitamina C pe parcursul a 8 ore, astfel că organismul nu va mai elimina surplusul de substanță activa pe care nu îl poate stoca, așa cum se întâmplă în cazul unui produs obisnuit cu continut de Vitamina C. Noul Cetebe Imuno-Active acoperă deficitele de vitamina D, C și Zinc care apar în organism în sezonul rece și asigură beneficiile pentru o bună funcționare a organismului atunci când acesta este pus la încercare, oferind o triplă combinație pentru susținerea sistemului imunitar. Datorită eficienței sale, o singură capsulă de Cetebe Imuno-Active pe zi oferă cantitatea suficientă de vitamina C, vitamina D și Zinc de care are nevoie organismul pentru buna funcționare a sistemului imunitar, pe langa alte beneficii. Poate fi folosit pe parcursul întregului an.

Cui îi este recomandat?

Aportul de vitamina C, Zinc și vitamina D este recomandat pentru buna funcționare a sistemului imunitar
al adulților în sezonul rece, în perioadele solicitante mental sau fizic, sportivilor, diabeticilor, fumătorilor, vârstnicilor, copiilor, adolescenților sau femeilor însărcinate în ultimul trimestru de sarcină sau care alăptează.

Prețul recomandat de vânzare este de 35.35 RON (cutie cu 30 de capsule) și 60.21 RON (cutie cu 60 de
capsule).

Citeste si

Leave a Comment