Prima pagină » Nurgul Yesilcay despre fiul sau: “Este un copil sensibil, receptiv si vesel”

Nurgul Yesilcay despre fiul sau: “Este un copil sensibil, receptiv si vesel”

by Raport Monden
0 comment

Nurgul Yesilcay, interpreta personajului Gulseren din serialul “Furtuna pe Bosfor”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Kanal D, este mama unui baietel pe nume Osman, in varsta de 10 ani.

Timpul petrecut de frumoasa actrita impreuna cu fiul ei este extrem de pretios, aceasta incercand sa il supravegheze, pe cat posibil, in zilele cand nu are filmari, la temele pe care le are de facut pentru scoala.

“Osman are o imaginatie foarte bogata si un vocabular mult peste cel al unui copil de varsta lui. Acest lucru se vede si in compunerile pe care le are de facut acasa. De foarte multe ori m-a surprins cu asocierile de idei si metaforelele pe care le foloseste in compuneri, dar si in exprimarea orala. Este o bucurie pentru mine sa facem temele impreuna! Osman este un copil sensibil, receptiv si foarte vesel”, a declarat Nurgul Yesilcay.

La inceputul anului 2011, actrita a divortat de tatal copilului, actorul Cem Ozer, care este destul de prezent in viata lui Osman. Deseori, presa din Turcia i-a surprins pe  cei doi, tata si pe fiu, petrecand timpul liber impreuna, in weekend, la cinematograf sau in diverse parcuri de distractie.

Citeste si

Leave a Comment