Home VEDETE Oana Ionita a slabit 7 kg in 6 saptamani

Oana Ionita a slabit 7 kg in 6 saptamani

by Mirela Dinica
0 comment

Dacă mersul pe jos face piciorul frumos, participarea la „Dansez pentru tine” și repetițiile zilnice fac trupul de zeiță! Fie că au demarat pregătirile acum șase săptămâni, așa cum este cazul Biancăi Drăgușanu, al Nicoletei Luciu și al Oanei Ioniță, sau de doar două săptămâni – Roxana Ionescu, vedetele nu și-au lăsat în Buftea, la repetiții, doar sufletul, ci și câteva kilograme bune.

Campioană la slăbit este Oana Ioniță. Talentata dansatoare a slăbit nu mai puțin de 7 kilograme. „Se simte la haine, la urcatul scărilor și sunt foarte mulțumită și tonică”, a declarat Oana. Nu la fel crede însă mama ei, care e de părere că ar trebui să se odihnească mai mult.

4 kilograme a slăbit și Nicoleta Luciu. Vedeta este însă foarte mulțumită pentru că a depus foarte multă masă musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie, dar nu mă abțin dacă îmi este poftă de ceva. I-am făcut o surpriză lui Hainer și i-am adus mici. Am mâncat și eu alături de el, doar n-o să stau să mor de poftă, am doar grijă să nu depășesc limita”, a mărturisit Nicoleta.

Bianca și mai nou intrata în competiție Roxana Ionescu au slăbit câte 2 kg. „Nu cred că voi slăbi foarte mult, sunt atentă la ce mănânc, nu vreau să pic pe la repetiții, vreau să am energie”, a declarat Roxana. Și Bianca dă piept cu o poftă nebună de mâncare dis de dimineață: „Recuperez energia la micul dejun, pe care îl mănânc cu cea mai mare poftă din lume. În ultima perioadă am inclus în meniul meu și ciocolata neagră, pe care o port mereu în geantă”, a dezvăluit Bianca.

Citeste si

Leave a Comment