Home VEDETEINEDIT Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată în viață

Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată în viață

by Mirela Dinica
1 comment

Totuși, vedeta Kanal D nu a spus „da” niciunui pretendent, deocamdată, ci a acceptat să joace rolul miresei doar de dragul organizatorilor târgului anual de nunți Expo Ideal Mariaj, care au invitat-o să defileze pe podiumul de modă.

 „Pentru mine a fost o experiență neobișnuită, pentru că a fost prima oară în viață când am purtat o rochie de mireasă.  Inițial, am avut emoții, dar cred că, până la urmă, am făcut față apariției pe podium. Rochia a fost foarte frumoasă și m-am simțit confortabil în ea. Le mulțumesc organizatorilor pentru faptul că m-au invitat”, a declarat Oana Roman.

Întrebată dacă nu a avut cumva superstiții legate de faptul ca a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de a se căsători, Oana a spus: „Nu, nu m-am gândit la asta. Nu am superstiții de genul acesta și, în general, nu mă las influențată de superstiții”. Oana a purtat o creație Nanette, realizată special pentru ea.

Piesă unicat: rochia cu fir de aur și diamante, cu o valoare de peste 50.000 lei

Cel mai important târg anual de nunți din București, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta ediție, se desfășoară anul acesta, între 15 și 17 februarie 2013, în premieră, la Palatul Parlamentului.

În noua locație, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai proaspete colecții vestimentare, pentru miri și mirese, rochii de seară, iar, de la cei peste 100 de specialiști prezenți la târg, vor afla idei originale și soluții complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viața lor. În plus, conform tradiției, la Expo Ideal Mariaj vor exista oferte promoționale și mari reduceri pentru vizitatori.

Așa cum și-au obișnuit publicul, organizatorii evenimentului, Ideal Mariaj, au pregătit și de această dată cele mai noi tendințe în materie de rochii de mireasă, aparținând designerilor români și internaționali, precum și piese unice, de neuitat. Spre exemplu, creațiile 2 în 1, dar și rochia cu fir de aur și diamante, creație exclusivă pentru Expo Ideal Mariaj, realizată de către Marithe, cu o valoare de peste 50.000 lei.

Mirii nu vor fi nici ei mai prejos, expozanții așteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume și accesorii masculine.

Bijuterii speciale și demonstrații de machiaj și coafură

La Expo Ideal Mariaj nu vor lipsi bijuteriile, demonstrațiile de machiaj și coafură, prezentările de modă, invitațiile și mărturiile, aranjamentele florale, casele de producție audio, foto și video, companiile de închirieri limuzine, furnizorii de locații pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans și tot ceea ce e necesar pentru a organiza o nuntă magică.

În plus, pe parcursul celor trei zile de târg, organizatorii au pregătit pentru vizitatori o mulțime de lucruri inedite: rochia din flori naturale, caleașca din gheață, concerte susșinute de Elena Gheorghe și de Ștefan Stan, dar și „căsătorii de 24 de ore” oficiate de Cove și Andreea Mantea.

Citeste si

1 comment

Aparitii media Expo Ideal Mariaj 2013 | IdealMariaj.ro 10 decembrie 2013 - 3:51 PM

[…] http://raportmonden.ro/andreea-marin-e-prea-devreme-pentru-o-noua-iubire/  http://raportmonden.ro/oana-roman-a-imbracat-rochia-de-mireasa-pentru-prima-data-in-viata/ […]

Reply

Leave a Comment