Home VEDETEEVENIMENT Oana Turcu, invitata la nunta Adinei Alberts cu Viorel Catarama. Iti place tinuta Oanei?

Oana Turcu, invitata la nunta Adinei Alberts cu Viorel Catarama. Iti place tinuta Oanei?

by Predescu Cristina
0 comment

Oana Turcu si Cristi Brancu s-au numarat printre invitatii la nunta Adinei Alberts cu milionarul Viorel Catarama care a avut loc sambata seara la vila mirelui de la Sanagov. Cei doi prezentatori de la Antena 1 au petrecut alaturi de miri pana in zori. Oana Turcu a purtat o superba rochie neagra care i-a pus in evidenta corpul remodelat dupa nastere. Aceasta a postat pe blogul sau, inca de la prima ora, primele impresii de la nunta la care a luat parte sambata seara.

„O cunosc pe Adina de multi, multi ani. Ne admiram reciproc pentru drumul nostru in lumea frumusetii si, candva, am avut un rol in viata ei. I-am recomandat-o acum cativa ani lui Cristi, pentru un dialog la Agentul VIP si, in acea seara, in locuinta sa de la Snagov, un barbat o privea si simtea ca se naste marea dragoste. Apoi s-au vazut si iubirea a capatat, sambata, conturul final. Viorel Catarama este acum un om perfect, pentru ca si-a gasit jumatatea.
Si-ai dorit sa traiasca noaptea unui vis! Si tot ceea ce s-a petrecut sambata a fost superb. In curtea generoasa a casei de la Snagov, 130 de artisti ai Operei Romane au tesut o panza muzicala a unirii lor in fata lui Dumnezeu. Cand briza lacului a oprit canicula, cei 120 de invitati au pornit o petrecere dupa sufletul lor, pe malul lacului. Oameni importanti ai Romaniei – Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Dan Adamescu, Teodor Melescanu si multi altii -, au petrecut perfect normal, asa cum ati fi facut-o si voi!
Viorel Catarama este moldovean cu suflet mare, ca al meu, asa ca am dansat impreuna, in hora mare, cand canta Daniela Condurache!
A fost o seara exceptionala, pe care nici macar o ploaie torentiala de pe la trei dimineata nu a intrerupt-o.
Adina a avut toalete superbe! Am simtit-o mai fericita ca niciodata! Viorel ne-a povestit istoria celor 9 vinuri extrem de exclusiviste pe care le-a ales” a postat Oana Turcu pe blogul sau personal oanaturcu.ro. 

Citeste si

Leave a Comment