Prima pagină » EXCLUSIV | Oana Zavoranu vrea emisiune la Kanal D

EXCLUSIV | Oana Zavoranu vrea emisiune la Kanal D

by Mirela Dinica
0 comment

Oana Zavoranu negociaza cu Kanal D pentru o noua emisiune de divertisment pe care vrea sa o realizeze din aceasta toamna. Pentru ca Adrian Artene va pleca la Pro Tv, unde va prezenta emisiunea Cancan, iata ca spatiul lui de emisie va fi ocupat de Oana Zavoranu care vrea sa prezinte o emisiune de barfe mondene.

De altfel, surse din Kanal D, care au tinut sa-si pastreze anonimatul, au declarat ca Adrian Artene, in noaptea ultimei emisii pe care a avut-o la Kanal D, a organizat o sedinta fulger, prin care si-a anuntat echipa ca este concediata in mare parte, multi redactori si reporteri  ramanand fara salarii pe perioada verii. Astfel, el a acceptat propunerea Pro Tv de a modera o emisiune la postul lui Adrian Sarbu.

Si pentru ca Oana Zavoranu nu vrea sa fie co-prezentatoarea nimanui, conform declaratiilor ei, iata ca aceasta pregateste o revenire spectaculoasa din toamna in show-bizz. Multi insa se intreaba cate emisii va apuca sa prezinte, stiut fiind faptul ca Oana este impusiva si la prima scanteie de scandal ea va lasa balta emisiunea si se va razboi pe la diferite posturi de televiziune. 

Citeste si

Leave a Comment