Prima pagină » Opt oameni își schimbă destinul la „Dansez pentru tine”, din 26 octombrie

Opt oameni își schimbă destinul la „Dansez pentru tine”, din 26 octombrie

by Mirela Dinica
0 comment

Unii au fost urmăriți de ghinion încă de când au venit pe lume, alții i-au simțit tăișul exact atunci când sperau că soarta începe să le surâdă. Greu încercați de nenumăratele piedici ivite în cale, concurenții din acest sezon al show-ului Dansez pentru tine, difuzat de ProTv din 26 octombrie, s-au agățat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul.

Bianca Drăgușanu luptă în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se știe o viață chinuită. După ce a crescut în casă cu un tată violent și alcoolic, mama lui s-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă. Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini și poate și acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuțului. Vasile speră ca visul lui de a-și aduce mama înapoi acasă și de a-i oferi o viață decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la Dansez pentru tine. Bianca Drăgușanu este partenera lui, iar cel care le va ghida pașii și le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.

Monica Davidescu intră în ringul visurilor alături de George Boghian și coregraful Cocuța (Andra Gheorghe). Născut într-o familie cu șapte copii din Dorohoi, având un tată violent și bolnav, George, ca cei mai mulți dintre frații lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori și-a și pierdut viața. După ce a trăit clipe de coșmar cât timp a fost instituționalizat, George a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea ca își poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-și recăpăta familia și de a avea un acoperiș deasupra capului.  

Nicoleta Luciu și Attila Hainer, ghidați de coregraful Bogdan Boantă, luptă la Dansez pentru tine cu dorința arzătoare de a construi o casă pentru părinții lui Attila. Tânărul, originar din Oradea, nu și-a dat seama că a te naște într-o familie de rromi îți poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la școală. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum, la Dansez pentru tine, vrea să obțină o casă pentru părinții lui și un viitor mai bun pentru el.

Oana Ioniță dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinților lui. Aceștia au adăpostit în propria casă un om ce le-a adus numai necazuri. Astfel, constrânși de împrejurări, părinții au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs, iar acum Ali vrea din tot sufletul să-și vadă familia la adăpost de orice grijă. Alături de el și de partenera lui, Oana Ioniță, este coregraful Istvan (Dragoș Roșu).

Daniel Max Dragomir și Vica (Victoria Bucun) își unesc forțele pe ringul visurilor pentru Diana Pop, din Cluj Napoca. Diana este foarte talentată și își dorește să devină coregrafă, însă situația financiară precară a familiei nu-i permite să se întrețină din dans. Tânăra a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea că aici pasiunea ei va fi nu doar înțeleasă, ci și încurajată. Visul fetei este însă o prelungire a dorințelor mamei sale, care tot din cauza lipsei banilor nu a putut să facă o carieră în balet. Pentru ea și pentru mama ei, Diana Pop intră în această toamnă în ringul unde cele mai arzătoare dorințe devin realitate.   

Marian Drăgulescu dansează în această toamnă la ProTv pentru a sparge ghinionul din viața Adrianei Lupu, din Iași. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-și renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundațiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma șocului suferit după această catastrofă. Adriana, Marian și coregrafa Doina Botiș vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun.

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din București, o tânără care vrea să se revanșeze față de sora ei. Aceasta și-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viața fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Andreea vrea să o știe pe sora ei în siguranță, lipsită de orice griji și are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căița) și de Pavel își va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

Șerban Copoț, „Hienă” de la Animal X, participă la cel de-al XIII-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine alături de Valentina Hainăroșie, din București, și coregraful Lilian Cărăuș. Valentina este unul dintre sutele de mii de copii din România care s-au văzut singuri pe lume, după ce părinții au fost nevoiți să ia calea străinătății, pentru a munci. Valentina participă la Dansez pentru tine ca să alunge definitiv ghinionul și să-și ajute familia, atât de greu încercată.

 

 

Citeste si

Leave a Comment