Home ACTUALITATE EXCLUSIV I Opt puscariasi albanezi au evadat din inchisoarea Trikala si au impuscat mortal un politist elen

EXCLUSIV I Opt puscariasi albanezi au evadat din inchisoarea Trikala si au impuscat mortal un politist elen

by Nikos Koudounis
0 comment

Cei 8 interlopi albanezi, care au evadat din închisorile din Trikalla, nordul Greciei, in urma cu o saptamana, sunt inca dati „dispăruti”, în ciuda faptului ca toata politia elena este in alerta maxima, iar fortele speciale ale politiei EKAM au ajuns la regiunea in care au fost vazuti ultima data. In total au evadat 11 puscariasi albanezi, dintre care trei au fost prinsi la cateva ore dupa evadare.

32D9EB163C13AB67B3F6F7893EEC95B7Cei opt au ucis pana in prezent  doi oameni, o fata care intamplator trecea cu masina ei in timp ce politia incerca sa ii aresteze si a fost prinsa in mijocul impuscaturilor,  iar acum doua  zile au impuscat un politist dupa ce el a vazut o masina dubioasa si a vrut sa o opreasca pentru control.
Imediat dupa incident, ministrul de interne al Greciei a dat ordine fortelor speciale ale politiei numite EKAM sa se deplaseze in regiunea unde a avut loc atacul armat, iar pana azi, duminica, cei 8 interlopi sunt cautati in zonele muntoase ale regiunii.
Politia din regiunea Tesalia este in alerta maxima, cu oameni și câini special instruiți și cu elicoptere, iar procurorul din Trikala are dispozitie sa desfasoare ancheta in închisoare.
.
Directorul inchisorii, care deja raspunde penal, trebuie sa raspunda si la intrebarile cum au reusit sa evadeze cei 8 albanezi periculosi, cum au reușit sa bage in celulele instrumente interzise, de telefonie mobilă și cuțite, și toate acestea la doar o lună după o alta tentativa de evadare. Într-o declarație de la închisoare, gardienii din Trikala vorbesc de un sistem penitenciar care s-a prăbușit.

Citeste si

Leave a Comment