Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS ORSAY a deschis primul magazin din Obor în Veranda Mall

ORSAY a deschis primul magazin din Obor în Veranda Mall

by Mirela Dinica
0 comment

ORSAY a dechis un nou magazin în București, în Veranda Mall. Mai mult, brandul lansează colecţia Primăvară 2017 şi, doar în această zi, clienții ORSAY beneficiază de o reducere specială de 20% la toată colecţia, promoţie disponibilă exclusiv la Veranda Mall din Obor.

“Pentru noi, prioritar este să oferim clienţilor oportunităţi cât mai atractive de shopping şi de divertisment. Începem anul cu deschiderea unui nou magazin ORSAY, ce se adresează publicului feminin şi care defineşte, de peste 30 de ani, tendinţele în modă. Brandul este unul reprezentativ în această industrie şi suntem convinşi că va fi un reper pentru vizitatoarele care vor să îşi exprime feminitatea”, afirmă Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

“Este al 36-lea magazin ORSAY din România şi ne bucurăm că am reuşit prin colaborarea cu Veranda Mall să ajungem mai aproape de locuitorii din Obor. Scopul brandului este acela de a oferi ţinute actuale la preţuri accesibile, pentru ca toate clientele noastre să găsească la noi acele opțiuni vestimentare care să le evidenţieze personalitatea. Noua colecţie este una îndrăzneaţă, adaptată la moda din metropolele lumii”, adaugă Alina Chendrean, ORSAY Area Manager România & Ungaria.

ORSAY are în portofoliu o gamă extinsă de produse potrivite fiecărui stil, care oferă clientelor posibilitatea să iasă în evidenţă, urmând ultimele trenduri în materie de modă. În noul magazin din Veranda Mall se găseşte colecţia Primăvară 2017, ce se remarcă prin contraste, broderii decorative şi dantela de tip ghipură, care înfrumuseţează rochiile cu model floral. De asemenea, jachetele de tip bomber şi accentele metalice sunt specifice colecţiei Primăvară 2017, iar stilul “athleisure”, ce defineşte eleganţa în stil sportiv, reflectă versiunea ultra-feminină.

Citeste si

Leave a Comment