Prima pagină » OVI era sa ramana fara sprancene la repetitii

OVI era sa ramana fara sprancene la repetitii

by Mirela Dinica
0 comment

Paula Seling si OVI, reprezentanții României la Eurovision, au susținut sâmbăta seară cea de-a doua repetiție pe scena de la B&W Hallerne, Copenhaga. Pe 8 mai, Paula Seling și OVI vor cânta în semifinala a doua.

Repetiția echipei noastre a început la ora 19.00 (ora Danemarcei). Paula Seling și OVI au avut, conform programului respectat cu strictețe, 30 de minute în care să se obișnuiască mai bine cu scena de la Copenhaga, dar și să vadă, alături de întreaga echipă TVR, în ce fel organizatorii danezi au ținut cont de obiecțiile exprimate în urma primei repetiții. Reacțiile – atât ale delegației noastre, cât și ale jurnaliștior aflați la fața locului – au fost îmbucurătoare pentru artiștii noștri. La cea de-a doua repetiție, concurenții au performat în costumele de scenă. Pentru că era destul de frig, iar Paula purta o rochie decoltată și subțire, și-a acoperit gâtul și gura cu un șal gros între rundele de interpretare, ferindu-se de curent. OVI, în schimb, era cât pe ce să se aleagă cu sprâncenele pârlite de flăcările lansate pe finalul melodiei, acestea fiind dozate la intensitate prea mare și în apropierea imediată a artistului român. La conferința de presă care a urmat evenimentului, Paula și Ovi au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți. Întrebați care este favorita lor dintre melodia cu care concurează în acest an – Miracle – și cea din 2010 – Playing With Fire, Ovi a răspuns direct: „Am doi băieți. Nu pot alege între copiii mei, la fel este și cu cele două cântece”. Iar la întrebarea „Care este miracolul de până acum din viața ta?”, Paula a admis că întâlnirea cu soțul ei este cel mai mare miracol al vieții ei.
Înainte de repetiția României pe scena de la B&W Hallerne, OVI a acceptat provocarea reprezentantei Azerbaidjanului, Dilara, de a cânta împreună într-un jam-session. Cei doi au adunat în jurul lor o mulțime de jurnaliști și fani la centrul de presă interpretând piese precum „Set Fire to the Rain” (Adele), „Isn’t She Lovely?” (Stevie Wonder) sau „Waking in Memphis” (Cher). Aplauzele din final ale celor prezenți l-au făcut pe OVI să afirme, în glumă: „Mi-am găsit o nouă parteneră de scenă…”.

Georgienii The Shin and Mariko s-au grăbit, la rândul lor, să organizeze un moment cu muzică și dans alături de Paula Seling și OVI, de data aceasta în spațiul destinat delegațiilor din culise. Reprezentanții celor două țări au dansat atât pe ritmuri populare georgiene, cât și românești.

Paula și OVI au avut o întâlnire și cu Aram, reprezentantul Armeniei, și el unul dintre favoriții din acest an ai concursului. Artiștii s-au plimbat pe cea mai lungă și mai veche stradă pietonală din Europa, aflată în Copenhaga, oprindu-se la o cafea, pe terasa unei cafenele. Cei trei s-au amuzat, au schimbat impresii despre repetiții, despre evoluția lor și a celorlalți concurenți, au acordat interviuri și declarații. Întâlnirea s-a încheiat cu salutul adresat de Aram interpreților români „See you in the final!”

37 de țări participă la competiția din acest an, Paula Seling și OVI urmând a urca pe scenă în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai și – dacă se califică – în finala din 10 mai.

Citeste si

Leave a Comment