Prima pagină » Ozana a luat iar proporții! Vedeta s-a întors la prima dragoste – MÂNCAREA!

Ozana a luat iar proporții! Vedeta s-a întors la prima dragoste – MÂNCAREA!

by Mirela Dinica
0 comment

Ozana Barabancea suferă din dragoste. Și se vede! Cântăreța nu are noroc la bărbați și pace. După ce a avut mai multe eșecuri în dragoste, de cțteva luni bune, Ozana a rămas iar singurică, elevul ei, Dumitru Botnaru (23 de ani), alături de care a trăit o poveste intensă de iubire mai bine de un an a părăsit-o.

Tânărul Dima, care i-a fost mai întâi elev şi apoi i-a devenit iubit, a ajuns şi el celebru după ce a participat la concursul “X-Factor”, însă, din păcate, a fost eliminat fără milă de juraţi.

Și pentru a-și alina suferința, se pare că Ozana a revenit la marea ei ”iubire”, mâncarea. După ce slăbit 40 de kilograme, Ozana a luat iar proporții. Prezentă la un eveniment monden, diva a afișat o siuletă nu tocmai de invidiat. De altfel, conform unei surse din anturajul vedetei, Ozana mănâncă o tavă de friptură la o masă.

”Am văzut-o într-o seară când a terminat o tavă de friptură, pe care o pregătise pentru invitații ei. Acestora le-a pus în farurie câte un copănel, iar ea a făcut numeroase drumuri la bucătărie, până a terminat toată tava” ane-a povestit o prietenă din anturajul ei.

Citeste si

Leave a Comment