Prima pagină » Ozana a luat iar proporții! Vedeta s-a întors la prima dragoste – MÂNCAREA!

Ozana a luat iar proporții! Vedeta s-a întors la prima dragoste – MÂNCAREA!

by Mirela Dinica
0 comment

Ozana Barabancea suferă din dragoste. Și se vede! Cântăreța nu are noroc la bărbați și pace. După ce a avut mai multe eșecuri în dragoste, de cțteva luni bune, Ozana a rămas iar singurică, elevul ei, Dumitru Botnaru (23 de ani), alături de care a trăit o poveste intensă de iubire mai bine de un an a părăsit-o.

Tânărul Dima, care i-a fost mai întâi elev şi apoi i-a devenit iubit, a ajuns şi el celebru după ce a participat la concursul “X-Factor”, însă, din păcate, a fost eliminat fără milă de juraţi.

Și pentru a-și alina suferința, se pare că Ozana a revenit la marea ei ”iubire”, mâncarea. După ce slăbit 40 de kilograme, Ozana a luat iar proporții. Prezentă la un eveniment monden, diva a afișat o siuletă nu tocmai de invidiat. De altfel, conform unei surse din anturajul vedetei, Ozana mănâncă o tavă de friptură la o masă.

”Am văzut-o într-o seară când a terminat o tavă de friptură, pe care o pregătise pentru invitații ei. Acestora le-a pus în farurie câte un copănel, iar ea a făcut numeroase drumuri la bucătărie, până a terminat toată tava” ane-a povestit o prietenă din anturajul ei.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type