Home VEDETEEVENIMENT Ozana Barabancea si Vlad Mirita, invitați surpriză la Maratonul Revelionului de la ONB

Ozana Barabancea si Vlad Mirita, invitați surpriză la Maratonul Revelionului de la ONB

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru al șaptelea an consecutiv, iubitorii operei și ai baletului au petrecut noaptea dintre ani la Opera Națională București. Startul evenimentului s-a dat la ora 18.00 cu celebra operetă compusă de Johann Strauss-fiul, “Liliacul”, o producție (scenografie și regie) oferită de teatrul liric londonez Royal Opera House Covent Garden, spectacolul desfășurându-se în aplauzele a aproape 1.000 de spectatori.

Pe lânga o distribuție de excepție cu participarea cunoscutului actor de comedie Pavel Bartoș, la fel ca în fiecare an, în actul al II-lea al spectacolului au participat și o serie de invitați surpriză, printre aceștia numărându-se: celebra soprană Marina Krilovici, mezzo-soprana Ozana Barabancea și tenorii Vlad Miriță și Augustin Hotea.

Pe lângă reprezentația de excepție și atmosfera de sărbătoare, spectatorii au avut parte și de o tombolă cu surprize. În urma extragerii, s-au acordat 14 premii: cinci premii voucher Librăria Humanitas – în valoare de 200 de lei, plus trei premii în cărți; trei premii voucher Sephora – în valoare de 200 respectiv 400 de lei. Cele mai așteptate însă au fost cele 3 excursii pentru două persoane la Salzburg.

Cei care au ales să își petreacă noaptea de Revelion la Opera Naționale București au avut parte de cină festivă, foc de artificii realizat special pentru ONB, concurs de dans și alte surprize. Printre momentele care au generat bucuria și aplauzele participanților amintim concursul de dans, în căruia aproximativ 15 cupluri au primit diplome de participare, iar cele mai talentate perechi au obținut câte o invitație dublă la unul dintre spectacolele ONB din luna ianuarie.

Citeste si

Leave a Comment