Prima pagină » Ozana Barabancea slăbește „moca”, dar se îngrașă repede

Ozana Barabancea slăbește „moca”, dar se îngrașă repede

by Raport Monden
0 comment

Cântăreața Ozana Barabancea, care in prezent activează în corul Operei Române și este unul din membrii juriului show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, ca persoana publica are parte de servicii gratuite atunci cand vine vorba sa slabeasca. Asa se face ca in 2008 a slabit masiv cu ajutorul  medicului estetician Mirela Miertoiu, iar anul acesta cea care a ajutat-o in lupta cu kilogramele este medicul nutritionist Silvi Ifrim.

Conform declaratiilor unor surse de incredere din anturajul vedetei, aceasta nu a platit pentru nici un serviciu, intelegerea fiind ca Ozana sa spuna in aparitiile sale in presa scrisa sau televiziune cine a ajuta-o sa slabeasca. 

Artist liric în corul Operei Române și cântăreață de jazz, Ozana Barabancea, a slăbit în ultimele luni peste 40 de kilograme, după ce a intrat pe mâna medicului nutritionist Silvi Ifrim. Ozana însă nu este la prima cură de slăbire, ea slăbind în urmă cu patru ani cu ajutorul medicului estetician Mirela Miertoiu la fel de mult si la fel de repede. Din pacate, in scurt timp Ozana a pus kilogramele la loc, depășind anul trecut 112 de kilograme, asa ca s-a apucat iar de o cura de slabire, acum ajungand sa cantareasca aproape 70 de kilograme. Ozana spunea in 2008 că a reușit să dea jos 22 cm din talie după nașterea fetiței sale, cu ajutorul doctoriței Mirela Miertoiu. Artista a renunțat atunci complet la dulciuri, făinoase, grăsimi și sucuri acidulate.”Totul vine de la cap „, mărturisea Ozana. „Cu cât sunt mai stresată, cu atât mănânc mai dezordonat”. Mirela Miertoiu, medic estetician la cabinetul „DR. M. Estetic”, a ajutat­-o pe cântăreță să slăbescă cu ajutorul unui tratament complex, constind in electrostimulare, vacuum, drenaje limfatice, impachetari pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si tratamente faciale speciale recomandate persoanelor care slabesc mult intr-un interval scurt de timp. Cu toate că prețurile la cabinet sunt accesibile, Ozana nu a plătit la vremea respectivă nici un ban, tratamentele de care a beneficiat fiind facute pe o intelegere de comun acord, Ozana trebuind doar sa ii faca reclama Mirelei Miertoiu si sa spuna in emisiunile TV unde era invitata, cine a ajutat-o sa slabeasca. 

Dupa ce a pus kilogramele la loc, anul trecut, Ozana a inceput sa duca o noua lupta cu kilogramele si, la recomandarea prietenei ei, solista Silvye, s-a dat pe mâna medicului nutriționist Silvi Ifrim. Rezultatul a fost unul spectaculos, insa la fel ca si in urma cu patru ani, conform spuselor unei prietene din angturajul Ozanei, aceasta nu a platit nici de aceasta data serviciile, ci la fel ca si in cazul Mirelei Miertoiu, cele doua, Ozana si medicul, au facut o intelegere, de tip barter. Ozana sa faca publicitate medicului nutritionist ori de cate ori acorda un interviu in presa scrisa sau la emisiunile de televiziune. Cum istoria se repeta, probabil nu va trece mult timp pana cand Ozana va reveni la kilogramele in plus pe care le va acumula intr-un timp la fel de scurt pe cat a slabit. 

Citeste si

Leave a Comment