Prima pagină » Pancu: “Dacă nu aveți chef de fotbal, lăsați-vă!” | Rapidiștii: “Iartă-ne, Pancu!”

Pancu: “Dacă nu aveți chef de fotbal, lăsați-vă!” | Rapidiștii: “Iartă-ne, Pancu!”

by Mirela Dinica
0 comment

Din pricina rezultatelor nefavorabile, a schimbării de tehnician, a jocului care lasă de dorit, Daniel Pancu și-a ieșit din fire în partida câștigată cu Delta Tulcea, 4-1, în optimile Cupei României. Fotbalistul i-a reproșat lui Dorin Goga că a trebuit să facă un sprint de 20 de metri pentru a bloca un adversar care era în zona fostului timișorean.

Căpitanul Rapidului a avut o ieșire nervoasă la adresa colegului său: “Vrei să vin eu să-ți fac treaba? Acum ce faci aici? Du-te în locul meu!”. Atitudinea delăsătoare, dar și faptul că nu s-a conformat la ordinul dat, Pancu a continuat să-l certe pe Dorin Goga: “Dacă nu aveți chef de fotbal, lăsați-vă!”. Acesta a plecat capul, nu a răspuns deloc, lăsînd de înțeles că “Pancone” are dreptate. Fanii rapidiști au ținut să-i apostrofeze pe toți fotbaliștii din tabăra lor, mai puțin pe Daniel Pancu. Atitudinea căpitanului și golul de senzație reușit de acesta i-a făcut pe mulți să-și ceară scuze: “Iartă-ne, Pancu! Tu ești al nostru!”.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type