Prima pagină » Paula Chirilă, pe urmele Cristinei Cioran! Vezi la cine a apelat vedeta pentru noroc in dragoste și în carieră!

Paula Chirilă, pe urmele Cristinei Cioran! Vezi la cine a apelat vedeta pentru noroc in dragoste și în carieră!

by Mirela Dinica
0 comment

Paula Chirilă prezintă, împreună cu Cristina Cioran, emisiunea  „Draga mea prietenă”, de la Kanal D. Încă de la începutul sezonului ele au apelat la ajutorul Maestrului Feng Shui Cristina Groza care a făcut măsurătorile și calculele necesare pentru ca emisiunea să fie una de succes și iată că după aplicarea remediilor indicate de specialist, succesul nu a întârziat să apară, „Draga mea prietenă” ajungând în topul preferințelor telespectatorilor.

La scurt timp dela debutul rubricii din fiecare zi de miercuri al cărei invitat special este Maestrul Feng Shui Cristina Groza, Cristina Cioran a chemat specialistul Feng Shui acasă pentru a-i da cele mai potrivite sfaturi în ceea ceprivește energiile benefice și mai puțin bune din casa ei. Evident că rezultatele acestei schimbări importante din viața actriței nu au întârziat să apară, iar acum este rândul celeilalte jumătăți blonde de la „Draga mea prietenă” să apeleze la ajutorul singurului Maestru  Feng Shui din România,Cristina Groza, care va face  măsurătorile cu foarte mare atenție și va calcula cum sunt dispuse cele nouă energii în casa Paulei Chirilă.  În cadrul emisiunii de miercuri 5 decembrie, Cristina Groza îi va spune Paulei ce modificări trebuie să facă în locuința sa pentru a activa prosperitatea, armonia umană, dar și celelalte energii pozitive și cum să le tempereze pe cele negative.  

Citeste si

Leave a Comment