Prima pagină » Paula Seling a filmat „I feel free”, în Thassos

Paula Seling a filmat „I feel free”, în Thassos

by Mirela Dinica
0 comment

Paula Seling tocmai s-a intors din Grecia, unde a realizat cateva filmari inedite. Dupa prospectii asidue, artista a beneficiat de cadre naturale de exceptie, unde si-a dorit sa interpreteze acustic live, cateva piese de-ale ei, dar si interpretari ale unor piese internationale cunoscute. 

Pentru prima inregistrare, Paula a ales sa cante piesa „I feel free”, compusa pentru ea special de compozitorul grec Dimitris Kontopoulos, piesa care a avut parte si de un videoclip filmat la Paris anul trecut de sotul ei, Radu Bucura. Acesta s-a ocupat si acum de partea tehnica – inregistrat audio si video, filmat, montaj. Pentru aceasta prima interpretare, Paula a gasit o locatie speciala in portul  principal din insula Thassos. Inregistrarea a fost facuta la ora 6.30 dimineata, chiar inainte de rasaritul soarelui.100 % live!

Filmarea poate fi vazuta pe canalul oficial de youtube, care gazduieste si alte videoclipuri ale Paulei si pe care vor fi postate si urmatoarele filmari, pentru ca artista isi propune sa realizeze un ciclu intreg de astfel de performante live filmate in locatii naturale.

Aici puteti urmari inregistrarea: 

[youtube width=”580″ height=”368″ video_id=”NCYxTL5rsUM”]

Citeste si

Leave a Comment