Prima pagină » Pe bicicletă din Republica Moldova, pentru titlul de Supraviețuitorul!

Pe bicicletă din Republica Moldova, pentru titlul de Supraviețuitorul!

by Mirela Dinica
0 comment

Ieri, caravana Supraviețuitorul a ajuns la Iași, unde cei convinși că au ce trebuie pentru a câștiga marele titlu și premiul de 100.000 de euro au încercat să convingă că merită să ajungă într-un colț de paradis, rupt de orice contact cu lumea.

Dar ce înseamnă să ai ce trebuie? Supraviețuitorul este show-ul care aduce în același loc pasiunea, determinarea, spiritul de aventură, puterea, strategia și, mai ales, dorința de a face parte dintr-un fenomen la nivel global. Dincolo de mușchi, contează forța minții, dincolo de antrenament, importantă e strategia, dincolo de orice competiție, există show-ul suprem – Supraviețuitorul.

Iar ieșenii au arătat la preselecțiile de ieri că sunt pregătiți pentru a-și testa limitele! Un cetățean din Republica Moldova a fost surpriza preselecțiilor. Fan înrăit al show-ului fenomen Supraviețuitorul, a călătorit 102 kilometri din Republica Moldova până în Iași, pe o bicicletă veche de 25 de ani, din dorința de a avea o șansă să fie unul dintre cei 18 aventurieri.

La preselecții vin și persoane care nu cunosc show-ul, dar își doresc să își testeze limitele. „Vreau să văd ce pot eu, până la urma urmei. Vreau să demonstrez că femeile nu pot fi date la o parte. Am văzut un sezon din SUA și am avut o mare surpriză, mă așteptam să fie nevoie de mușchi, dar nu e deloc așa, trebuie inteligență și mult calcul.”, a declarat una dintre femeile venite la preselecții.

Fiecare dintre cei veniți să se înscrie la show-ul care a schimbat televiziunea în întreaga lume este încurajat de prieteni, iubiți, iubite sau familie. “Fetița mă încurajează să particip! Dacă voi fi selectată, cred că o să îi fie dor de mine, însă sunt sigură că o să fie foarte mândră de mămica ei.”, a povestit o mămică.

Caravana Supraviețuitorul are ultima oprire la Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, de la ora 10:00. PRO TV pune la bătaie un colț de paradis și marele premiu de 100.000 de euro, tot ce trebuie tu să faci e să demonstrezi că ai ce trebuie!

Citeste si

Leave a Comment