Prima pagină » Pelin Karahan: “Sultana Mihrimah a fost o femeie puternica”

Pelin Karahan: “Sultana Mihrimah a fost o femeie puternica”

by Raport Monden
0 comment

Actrița Pelin Karahan, care din 3 septembrie va putea fi admirata la Kanal D in serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, s-a pregatit intens pentru rolul fiicei marelui sultan.

Pelin o interpreteaza pe Mihrimah Sultan (fiica lui Suleyman și a sultanei Hurrem) din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. Actrita de 29 de ani a povestit cat de mult s-a pregatit pentru acest rol si ce a insemnat pentru ea sa joace in acest serial.

Mihrimah Sultan a fost o figura importanta in istoria Imperiului Otoman. M-am documentat bine cu privire la viata eroinei mele. Mihrimah a fost o femeie puternica. Ea putea obtine tot ce isi dorea, iar acest lucru se datora statutului ei de fiica de sultan. Mihrimah s-a folosit de aceasta pozitie oriunde: in dragoste, in chestiuni politice, in famile. Banuiesc ca a mostenit acest lucru de la mama sa, sultana Hurrem”, a declarat frumoasa actrita.  

Serialul fenomen “Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii” va fi difuzat incepand din 3 septembrie, in fiecare marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citeste si

Leave a Comment