Prima pagină » Pelin Karahan: “Sultana Mihrimah a fost o femeie puternica”

Pelin Karahan: “Sultana Mihrimah a fost o femeie puternica”

by Raport Monden
0 comment

Actrița Pelin Karahan, care din 3 septembrie va putea fi admirata la Kanal D in serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, s-a pregatit intens pentru rolul fiicei marelui sultan.

Pelin o interpreteaza pe Mihrimah Sultan (fiica lui Suleyman și a sultanei Hurrem) din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. Actrita de 29 de ani a povestit cat de mult s-a pregatit pentru acest rol si ce a insemnat pentru ea sa joace in acest serial.

Mihrimah Sultan a fost o figura importanta in istoria Imperiului Otoman. M-am documentat bine cu privire la viata eroinei mele. Mihrimah a fost o femeie puternica. Ea putea obtine tot ce isi dorea, iar acest lucru se datora statutului ei de fiica de sultan. Mihrimah s-a folosit de aceasta pozitie oriunde: in dragoste, in chestiuni politice, in famile. Banuiesc ca a mostenit acest lucru de la mama sa, sultana Hurrem”, a declarat frumoasa actrita.  

Serialul fenomen “Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii” va fi difuzat incepand din 3 septembrie, in fiecare marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type