Prima pagină » Pepe a lansat videoclipul piesei „O femeie cât o sută”

Pepe a lansat videoclipul piesei „O femeie cât o sută”

by Mirela Dinica
0 comment

 “O femeie cat o suta” este cel mai nou single Pepe, pe care artistul il promoveaza de la inceputul acestei luni. Este ce-a de-a treia piesa promovata de pe albumul “Arunca-mi o privire”, album pe care Pepe l-a lansat in februarie, dupa mai bine de 4 ani de pauza discografica. “O femeie cat o suta” nu este o compozitie proprie, este un cover, o adaptare mai bine zis dupa „El Nino de tus ojos” a lui Gonzales Flores Rosario Carmen.

Pentru noul single, Pepe a filmat la sfarsitul lui mai si un videoclip in regia lui Iulian Moga, cel care “se face vinovat” si de productia clipului anterior “100% Adevarat”. Multa senzualitate, mult sentiment si mai ales multa pasiune … asa ar suna intr-o varianta cat se poate de scurta si mai ales la obiect descrierea celui mai nou clip. Rolul principal feminin a fost jucat de Adriana, un model cu care Pepe a mai colaborat si pentru “Inima Nebuna“.

Premiera videoclipului a avut loc la Happy Hour unde Pepe a declarat: “Piesa este un cover. Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun plangere” a spus artistul despre piesa “O femeie cat o suta”, despre care unii au speculat ca ar fi fost compusa pentru Oana, fosta lui sotie.”

[youtube width=”580″ height=”325″ video_id=”pb3UmTElu04″]

Citeste si

Leave a Comment