Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Petrecere cu staif la aniversarea a 6 ani de Nomasvello!

Petrecere cu staif la aniversarea a 6 ani de Nomasvello!

by Mirela Dinica
0 comment

Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL , a sarbatorit 6 ani de existenta in Romania, de cand ofera romanilor servicii premium de infrumusetare la un pret fix si unisex de doar 30 euro/sedinta.

Evenimentul aniversar a avut loc intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta intr-unul din centrele No+Vello din Bucuresti. Printre invitati s-au numarat clienti fideli, bloggeri si jurnalisti, alaturi de vedetele Alina Laufer, Claudia Pavel, Alessia, Deea Maxer, Diana Bisinicu, Sonia Trifan, Roxana Blagu, Kaira, Elena Merisoreanu, Eniko Georgescu, Trupa Datina, Maria Constantin si Marcel Toader. 

2016-12-06-ev-6-ani-nomasvello-0241

Cei prezenti au avut parte de multe surprize, dar si de fotografii amuzante realizate in cabina foto-photobooth, cu mesaje personalizate  dedicate frumusetii.

15356782_1360138604031043_320855388_n

Dana Vlascianu, Administratorul francizei No+Vello in Romania, a povestit despre inceputurile afacerii, care in prezent numara 29 saloane de infrumusetare la nivel national.  Exista, insa, peste 1200 centre deschise in Europa, America de Nord si America Latina, reteaua No+Vello fiind Numarul 1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL. Punctele-cheie care au asigurat succesul francizei No+Vello si in Romania sunt serviciile de calitate, pretul fix si accesibil, precum si rezultatele rapide obtinute de clienti, care devin adevarati ambasadori si promotori ai tratamentelor.

2016-12-06-ev-6-ani-nomasvello-0188

Reteaua cauta in continuare parteneri pentru deschiderea de noi saloane in toate orasele din tara. Pentru anul 2017 franciza intentioneaza sa deschida centre de infrumusetare in orasele Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara si Piatra-Neamt, estimand o crestere a numarului de saloane active de circa 30%. Brandul va continua sa se extinda cu noi saloane si in capitala, pentru a fi prezent in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.

Centrele Nomasvello din Romania pun la dispozitia clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, tratamente faciale de curatare in profunzime ProSkin pentru eliminarea punctelor negre si terapii inovatoare cu LED+Esthetic (tratamente anticelulitice si de fermitate, terapii faciale de hidratare intensiva si albire dentara BIO). Saloanele comercializeaza si produse profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten.

2016-12-06-ev-6-ani-nomasvello-0130

In plus, ofera Gratuit tuturor celor interesati Testarea Epilarii Definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

Saloanele Nomasvello rasplatesc fidelitatea clientilor prin oferte speciale lunare, abonamente personalizate, cu pana la 33% discount si prin oferirea de bani inapoi sub forma de puncte de fidelitate, in baza carora isi pot efectua gratuit anumite tratamente.

Citeste si

Leave a Comment