Prima pagină » Piața Romană devine destinația pasionaților de cafea. Starbucks a deschis o nouă cafenea.

Piața Romană devine destinația pasionaților de cafea. Starbucks a deschis o nouă cafenea.

by Mirela Dinica
0 comment

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, a deschis prima sa cafenea stradală în Piața Romană, numărul 8.

Situată într-una dintre cele mai importante zone comerciale din București, într-o clădire care a fost complet restaurată, cu spații largi și luminoase, cafeneaua are o suprafață totală de 276 mp  și o terasă de 60 mp.Procesul de amenajare a fost  unul laborios, iar designul onorează cultura cafelei prin elemente grafice realizate de o echipă de artiști.

Cafeneaua Starbucks Piața Romană include, pe lângăbarul integrat care te lasă să iei parte la întregul ritualrealizat de barista, zonele de prezentare a produselor și de interconectare, precum și spațiul destinat savurării  întreagii game de sortimente de cafea și a băuturilor în ediție limitată. BaristaStarbucks sunt la dispoziția clienților cu informații și recomandări, astfel încât legătura pe care aceștia o stabilesc cu brandul să fie una personală și consistentă.

Starbucks Piața Romană promite o experiență unică

„Deschiderea noii cafenele din Piața Romană este un pas strategic important pentru noi și  sperăm ca toți cliențiisă se bucure de ceea ce noua locație are de oferit. Așteptăm pasionații de cafea de specialitate să ne treacă  pragul și să descopere arome unice și experiențe desăvârșite”,a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România si Bulgaria.

Starbucks România continuă și în acest an investițiileatât în schimbarea design-ului și modernizarea locațiilor, cât și în inovație și varietate la nivel de produs. De asemenea, Starbucks continuă să acorde o mare atenție în ceea ce privește modul și locul în care sunt fabricate produsele pentru cafenelele sale și lucrează cu furnizori care se aliniază la valorile companiei de responsabilitate socială și de mediu.

Noua locațieîși așteaptă  bucureștenii iubitori de cafeacu băuturi personalizate pe bază de espresso, gustări sănătoase și variate, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o gamă diversificată de produse de retail.

Citeste si

Leave a Comment